首页
登录
职称英语
Google is developing a home entertainment device, according to people with k
Google is developing a home entertainment device, according to people with k
游客
2024-10-19
53
管理
问题
Google is developing a home entertainment device, according to people with knowledge of the company’s plans, in a move that would bring it more broadly into consumer electronics.
The device, which exists as a prototype and will eventually be sold as a branded item to consumers, is the company’s most significant venture into hardware. While the initial purpose of the device will be for streaming music, the eventual use could be much wider.
Google still makes the vast majority of its money from Internet search. But as computing detaches from the desktop and laptop, the company cannot afford to be marginalized. The new device is an effort to control the design, production and sale of an entertainment device, just as its competitors have done so successfully.
Owning Motorola—whose origins lie in a company that made an earlier generation of home entertainment systems before stumbling—will put Google into direct competition with the phone makers that use its Android software as well as Apple and its iPhone. A Google spokesman declined to comment.
While Google has talked openly about its designs on consumers’ living rooms, news that the device was becoming a reality surfaced last week in an application the search giant filed with the Federal Communications Commission. In the application, Google said it would begin testing a device it labeled simply an "entertainment device".
The device will have Bluetooth and Wi-Fi and, as Google noted in the application, it will "connect to other home electronics equipment". The application, which was first reported by the tech Web site GigaOM, said Google would test the device for stability in employees’ homes through the summer.
Analysts are wary of Google’s venture into the notoriously cutthroat hardware field. Apple has loyal, sometimes
fanatical
followers, and enviably rich profit margins. Amazon is willing to lose money on its devices and make it up on sales of content. Most other hardware makers have a much tougher slog.
But Google is seen as having little choice.
Last November, Google introduced its own streaming music service to compete with Apple and Amazon in the wars for digital media. The service lets users access music from various Internet connected devices. By manufacturing its own device, Google can tether those listeners back to its own product.
Google’s larger goal, a person closely tied to the project said, was to connect everything in the home to the Internet, including light bulbs, speakers and TV sets. Google unveiled a "conceptual" version of a multi-purpose device last year at a developer conference.
The perils of not having full control of the design and manufacturing of a device became apparent with Google TV, which was co-developed in 2010 by Google, Sony, Intel and Logitech. Reviewers hated it and the public scorned it. Guerrino De Luca, chief executive of Logitech has acknowledged publicly that the Google TV was "a mistake of implementation of a gigantic nature".
From The New York Times, February 10, 2012 [br] Why did Google develop the entertainment device according to the passage?
选项
A、To better its search function.
B、To control all the music material online.
C、To strengthen its competitiveness.
D、To make up for the loss of Google TV.
答案
C
解析
本题为细节题。文章第三段中提到“The new device is an effort to control the design,production and sale of an entertainment device,just as its competitors have done so successfully.”意为:这个新的装置是公司对控制娱乐设备的没计,制造和销售所作的尝试,而这是竞争对手们已经成功实践了的,所以选项C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3808529.html
相关试题推荐
AccordingtoBT’sfuturologist,IanPearson,theseareamongthedevelopment
AccordingtoBT’sfuturologist,IanPearson,theseareamongthedevelopment
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Accordingtothepassage,t
Accordingtothenews,thevictimwas______.[br][originaltext]FourAmeri
Accordingtothepassage,mothersin______spendmoretimelookingafterchildre
Accordingtothepassage,mothersin______spendmoretimelookingafterchildre
Googleisdevelopingahomeentertainmentdevice,accordingtopeoplewithk
Googleisdevelopingahomeentertainmentdevice,accordingtopeoplewithk
Forthisgenerationofyoungpeople,thefuturelooksbleak.Onlyoneinsix
Forthisgenerationofyoungpeople,thefuturelooksbleak.Onlyoneinsix
随机试题
Whydidthewomanphonetheclub?[br][originaltext]M:Hello,InternationalSt
[originaltext]W:Morning.M:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,ma’am?W:[2]
[originaltext]AlthoughAprildidnotbringustherainsweallhopedfor,a
FlorenceSephtonis77andlivesinNorthWales.Sheisreadingforanarts
对苯海拉明的描述哪几项是正确的A、可用于失眠的患者 B、可用于治疗荨麻疹 C
请你谈谈教育心理学在发展过程中存在的问题。
在数字城市地理空间框架数据建设中,遥感技术主要用于( )。A.数据处理 B.
员工招聘来源包括()A.劳务市场 B.外部劳动力市场 C.内在劳动力市场
下列属于信托无效的情形有()。A.信托目的违反法律、行政法规或者损害社会公共利
下列哪种肿瘤呈浸润型生长?( )A.脂肪瘤 B.畸胎瘤 C.带状瘤 D.
最新回复
(
0
)