首页
登录
职称英语
There are so many international restaurants in the United States because [origin
There are so many international restaurants in the United States because [origin
游客
2024-10-19
17
管理
问题
There are so many international restaurants in the United States because
If you visit a big city anywhere in the world,you will probably find a restaurant which serves the food of your native country. Most large cities in the United States offer an international sample of foods. Many people enjoy eating the food of other nations. This is probably one reason why there are so many different kinds of restaurants in the United States. [11]A second reason is that many Americans come from other parts of the world. They enjoy tasting the foods of their native lands. In the city of Detroit, for example, there are many people from Western Europe, Greece, Latin America, and the Far East. There are many restaurants in Detroit which serve the foods of these areas. There are many other international restaurants too. [12]Americans enjoy the foods in these restaurants as well as the opportunity to better understand the people and their way of life. One of the most common international restaurants to be found in the United States is the Italian restaurant. The restaurant may be a small business run by a single family. [13]The mother of the family cooks all of the dishes, and the father and children serve the people who come to eat there. Or it may be a large restaurant owned by several different people who work together in the business. Many Italian dishes that Americans enjoy are made with meats, tomatoes and cheese. They are very delicious and tasty.
选项
A、many foreign tourists visit the United States every year.
B、Americans enjoy eating out with their friends.
C、the United States is a country of immigrants.
D、Americans prefer foreign foods to their own food.
答案
C
解析
文中提到美国有很多异国饭店的两个原因,一是很多人喜欢吃异国风味的饭菜,二是美国人来自世界各地,即它是个移民国家,C与第二个原因意思一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3807584.html
相关试题推荐
Whowillbethechairmanoftheconference’?[br][originaltext]TheUnited
Whowillbethechairmanoftheconference’?[br][originaltext]TheUnited
Accordingtothenews,theindoorsmoking-banmovementstalledbecause[br][or
Accordingtothenews,theindoorsmoking-banmovementstalledbecause[original
Wherewasthismeetingheld?[br][originaltext](22)TheG8groupofindust
JulesVernewas[br][originaltext]JulesVernewasaFrenchmanwhowasborn
WhatwillNOTbediscussedbypoliticiansduringtheG8Summit?[br][originalt
WhatwillNOTbediscussedbypoliticiansduringtheG8Summit?[br][originalt
ThenextgenerationofretireeswillbethefollowingEXCEPT[br][originaltext
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
随机试题
Extract1LastyearIstartedworkwithanewcompany.Unfortunately,inmy
[originaltext]OfficialsinVenezuelasaydozensofpeoplehavebeenkilledo
Iamhonoredtobeheretoday,【L1】______HarvardatthiscelebrationoftheC
TomSmithwasawriter.Hewrotestoriesformagazines.Oneeveninghecould
下列外墙面层材料中,每平方米单价最低的是( )。A.水泥砂浆 B.大理石
小儿腹部平片X线片显示阑尾结石是A.类似钙化的淋巴结 B.类似尿路结石 C.
A.由不锈钢丝弯制而成,通过钢丝的弹性形变而释放或储存能量 B.通过加大肌张力
苯二氮类药物的中毒症状不包括A.腹部绞痛 B.肌张力低下 C.个别患者发生兴
下列哪项关于金瓷固定桥金属支架的要求是不确切的A.咬合接触最好在瓷面上 B.连
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)