首页
登录
职称英语
Why does the writer suggest that you should do the work yourself? [br] [origina
Why does the writer suggest that you should do the work yourself? [br] [origina
游客
2024-10-18
54
管理
问题
Why does the writer suggest that you should do the work yourself? [br]
The lights have fused, the cooker is not working properly and you have just had an electric shock. You may need an electrician. But before you decide to have the house rewired, stop for a moment and think how much you could save by doing the work yourself. Nor knowing how to do it is no longer an excuse when there are a hundred and one books, magazines and manuals on the subject. It is not difficult to find the right tools and materials nowadays, with at least one D.I.Y. shop in every town.
The do-it-yourself shop is a curious establishment. In it you can find anything from the tiniest screw to a self-assembly greenhouse. There is paint, glue, oil and wire for all purposes. There are tiles, selves, carpets and pipes of all shapes and sizes. You can even buy a complete bathroom suite in the larger self-service stores.
Today there is much more leisure time and, in many cases, much less money available. Do-it-yourself has become a money-saving hobby. It is no wonder that fewer tradesmen make a living from private homes. Pipes can be joined together by pushing, paint that can be rolled on that doesn’t drip, and holes can be drilled at the press of a button. Anyone can do it! Well, almost!
选项
A、Do it yourself.
B、Do-it-yourself.
C、Decorate it yourself.
D、Decorate-it-yourself.
答案
B
解析
细节题。录音出现D.I.Y一词后,紧接着出现了do-it-yourself的字眼,在录音后段也出现了第二次,出现的两次全称可将包含decorate的C和D项排除,并且可确定D.I.Y中的D代表do。A和B的区别无法在听音时判断,但根据原文出现过“the do-it-yourself shop”,可知do一it-yourself作为修饰shop的成分,其正确写法应该是词与词之间有连接线,构成一个形容词,因此B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3807337.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingdetailsisCORRECT?[br][originaltext][24]Brazilis
WhichofthefollowingdetailsisCORRECT?[originaltext][24]Brazilissynon
WhatisthemainpurposeofMr.Lorden’svisitthistime?[br][originaltext]W:
WhatisthemainpurposeofMr.Lorden’svisitthistime?[originaltext]W:Welco
Thewomanseemsunconvincedthatitwillraintodaybecause[originaltext]M:The
ThepurposeofMr.Saunders’visitisto[br][originaltext]W:Pleasehavease
ThepurposeofMr.Saunders’visitisto[br][originaltext]W:Pleasehavease
ThepurposeofMr.Saunders’visitisto[originaltext]W:Pleasehaveaseat,Mr
Aqualifiedteachershouldhavegoodmannersand______knowledge.A、extensiveB、
Howmanypeoplewerereportedlyinjuredaccordingtothenews?[br][originalte
随机试题
GOODREASONSFORCHOOSINGATLASENGLISHLANGUA
THESENSEOFSMELL1Smellisthemostdirectofallthesens
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
下列关于营养物质在体内氧化和体外燃烧的叙述下列哪项是正确的?( )A.都需要催
A.硝苯地平 B.可乐定 C.普萘洛尔 D.硝普钠 E.氢氯噻嗪首选用于
构成教育活动的三个基本要素是:教育者、受教育者和教学环境。( )
以下不属于证券经纪业务禁止行为的是()。?A:挪用客户所委托买卖的证券或者客户
宫颈癌的早期典型症状是()。A.恶液质 B.接触性出血 C.腰骶部疼痛
根据《物权法》和相关规定,不需要业主共同决定的事项是()。A:首次制定业主大会
债务重构是()。A.借新债 B.构建不同还款期限的债务 C.构建不同种类的
最新回复
(
0
)