首页
登录
职称英语
Which of the statements do you think could not cause a driver to have an acciden
Which of the statements do you think could not cause a driver to have an acciden
游客
2024-10-18
51
管理
问题
Which of the statements do you think could not cause a driver to have an accident? [br]
The young executive weaving through the traffic in his BMW, one hand on the steering wheel, the other holding a telephone, has become a familiar sight on our city streets. It doesn’t look safe and it isn’t. It is not just that the serious discussion he is having is distracting. There’s also the tangled cable by the gear lever and the fact that he’s only got one hand free if someone suddenly steps off the kerb.
Car phones have been available in Britain since 1959 but have only become common since January 1985 when two "cellular" systems were introduced. These are licensed by the Government and take advantage of new technology and ultra-high radio frequencies. About 25,000 subscribers were expected in the first year of operation but the actual figure for 1985 was more than double that. It is estimated that 75,000 cellular phones were then in use, and there were well over 100,000 by the end of 1986.
The High way Code has been rewritten to include a warning that drivers should not using hand-held telephones when the car is moving. Because the drivers may concentrate more on their phone-work than the road ahead. Authority warns that those who rive and talk into a telephone will be prosecuted.
选项
A、They may be in an embarrassing situation.
B、They might have accidents.
C、They do not look at the road ahead.
D、They might be prosecuted.
答案
B
解析
细节题。驾驶车辆时为什么司机不应该使用手提电话?原文结尾处说到“may concentrate more ontheir phone-work than the road ahead”,分散驾驶时的注意力而不是注视路面状况意味着可能发生意外,原文虽然提到“will be prosecuted”,但这是后果,不是直接的原因,所以B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3807335.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsdoesnottrulydescribeAlCastellano?[br][
WhichofthefollowingstatementsdoesnottrulydescribeAlCastellano?[origin
Whichofthestatementsdoyouthinkcouldnotcauseadrivertohaveanacciden
Acompleteinvestigationintotheaccidentshouldleadtoimprovedstandardsand
WhichofthefollowingstatementsaboutthetripofU.N.SecretaryGeneralisC
WhichofthefollowingstatementsaboutthetripofU.N.SecretaryGeneralisC
WhichofthefollowingstatementsabouttheBritishshoppersisCORRECT?[br][
WhichofthefollowingstatementsabouttheBritishshoppersisCORRECT?[br][
Accordingtothenewsitem,whichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br]
Accordingtothenewsitem,whichofthefollowingstatementsisCORRECT?[origi
随机试题
Manyworkersfeltthattheywerevictimizedbyautomation.A、maketoworkhardB、
ChinesepeoplestarttheirpreparationsfortheSpringFestivalmoretha
Thesebooks,whichyoucangetatanybookshop,willgiveyou______youneed.A、
ABCD四个人排成一排QuantityA:theprobabilitythatBwillprecedeCQuantityB:1/2A、Q
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
内部编辑业务文件包括( )等。A.凡例 B.编辑计划 C.调研报告 D.
治疗耳聋实证,应主选的是()A.足少阴、手太阳经穴 B.足少阳、手少
下列各项,属葡萄胎化疗适应证的是()A.病理报告为滋养叶细胞高度增生者
煎服法中明确提出“去滓再煎”的方剂有A.小柴胡汤 B.半夏泻心汤 C.旋覆代
领导理论中的权变理论强调的情景性因素不包括( )。A.领导与下属的关系 B.
最新回复
(
0
)