首页
登录
职称英语
What does the weather probably like in Mexico? [originaltext] In countless ot
What does the weather probably like in Mexico? [originaltext] In countless ot
游客
2024-10-18
61
管理
问题
What does the weather probably like in Mexico?
In countless other ways, the people of the United States are indebted to the Mexicans who once lived in the old Southwest. There were only 75 thousand of them when Mexico ceded the region to the United States, and these were scattered from the Gulf Coast in the east to the shores of the Pacific in the west. They had lived in the borderlands since 1598, more than twenty years before the Pilgrims sailed for the New World. In the course of more than 250 years , they had left their mark on the land. Many of the western states in the United States still bear the lovely lyrical names the Mexican settlers first wrote upon their maps. So do countless rivers and mountains, and thousands of cities and towns. Through trial and error, the rugged Mexicans had learned to survive and prosper in the dry, half-desert land. When English-speaking people poured into the region, the Spanish-speaking people shared their knowledge with the new settlers, making things much easier for them.. Settlers in other parts of the United States did not have this advantage.
选项
A、typical humid
B、changeable
C、less rain
D、extremely desert
答案
C
解析
推理题。原文提及墨西哥人学会了在“dry,half-desert land”的环境中生存和发展起来,因此可推断那里的环境是比较少降雨,A项“潮湿”不对,潮湿的环境不可能干早,B项“changeable”原文没有提及,D项说法夸大事实,原文说法是“halt-desert”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3807148.html
相关试题推荐
Wheredoestheconversationtakeplace?[originaltext]F:Well,What’llitbe,Ri
Howlongistheregistrationperiodfortheorientationmeeting?[originaltext]M
Whichofthefollowingtopicsisnotcoveredintheconference?[originaltext]
WhatdidLondonpolicedo?[originaltext]Londonpolicehuntingforsuspects
Whatisthetopicofthetalk?[br][originaltext]AlthoughIthinktheUnit
Whatisthetopicofthetalk?[br][originaltext]AlthoughIthinktheUnit
WhywasJennyunhappyatthebeginningoftheconversation?[br][originaltext]
ThemanwenttoSeychellesbecausehe______.[originaltext]M:I’veheardthatyo
Wheredidthedamagehappen?[br][originaltext]InthisimagereleasedbyN
Howmanypeoplelosttheirlivesinthefire?[originaltext]Afiredestroyed
随机试题
Customerscaninquireaboutthestatusoftheirordersby______callingourhotli
However,growthinthefabricatedmetalsindustrywasableto______someofthe
Howdidthemantravelabroad?In______car.[br][originaltext](11)Aman
现在有不少慈善组织,专门帮助疲惫不堪的旅行者。但是对陌生人友好的老传统在美国仍盛行不衰,尤其是在远离旅游热线的小城镇。“我刚转了一圈,同这个美国人聊了聊
Forthree-quartersofitsspanonEarth,lifeevolvedalmost______asmicro-org
[originaltext]M:Bobissupposedtoarriveby8:00.W:Hiswifesaidhehadlef
InJulyof1970,theWhiteHouseandCongressworkedtogethertoestablis
中外合资旅行社不可设立分支机构。()
A、B、C、D、E、F、G代表七个村落,村落之间的道路连通情况如下图所示(边上的
治疗痔疮出血,首选A.白及B.槐花C.侧柏叶D.赤芍E.炮姜
最新回复
(
0
)