首页
登录
职称英语
Serial parents may think that each new sibling offers their offspring the gi
Serial parents may think that each new sibling offers their offspring the gi
游客
2024-10-18
18
管理
问题
Serial parents may think that each new sibling offers their offspring the gift of companionship. But while we tend to think that siblings teach one another conflict resolution and other interpersonal skills, new research says they are no better off socially than children without siblings.
" Most studies look at the negative consequences of having siblings in terms of educational outcome," said Donna Bobbitt-Zeher, the lead author of the study. "But we decided to look at social skills to see if there was any other possible benefit to having brothers or sisters. " She and her co-author, Douglas Downey are sociologists at Ohio State’s Marion campus, and neither is an only child. They presented their findings at the annual meeting of the American Sociological Association.
The paper is in large part a reply to a 2004 study, Playing Well with Others in Kindergarten: The Benefits of Siblings at Home, which found that kindergarten teachers rated children without siblings worse in interpersonal skills, self-control and problem behaviors.
But an only child isn’t necessarily a loner, misfit and brat. First, the social advantages found in children with siblings in the kindergarten study were quite modest. Second, the study relied on teacher evaluations, and teachers may not be reliable judges of friendships among their charges.
And now it seems that any benefits documented in kindergarten disappear altogether by middle school. Using a metric called " peer nomination," in which youths are asked to identify their friends by name, Dr. Downey and Dr. Bobbitt-Zeher drew on data from the National Longitudinal Study of Adolescent Health, with a sample size of 13,466 students in 7th through 12th grades. They then counted how many people named each individual as a friend. This was used to proximate social skills since the socially inept would be unlikely to have lots of friends. The result: children without siblings had just as many friends as children with siblings.
" I see the two studies as a natural progression, showing what happens to the only children who didn’t have much interaction before kindergarten," Dr. Downey said. Another study he is working on shows that the same only children evaluated in kindergarten had caught up by fifth grade.
While the studies don’t examine the cause for the disappearing social boost to kindergartners with siblings, Dr. Downey speculates that continuing school, youth clubs and other group activities—especially in an era of overscheduled children—provide ample opportunity for onlys to sharpen their skills.
Or, speculates Dalton Conley, a sociologist at N. Y. U. who has studied sibling relationships, because an only child tends to be adult-centric, " it’s plausible these only kids have trouble relating to fellow 5 -year-olds. " He added, "as they age, they are better able to relate to kids who are more adultlike. [br] Which of the following statements about the research in middle school is INCORRECT?
选项
A、It was a quantitative study with large sample.
B、Students at different grades participated in it.
C、Students were asked to identify their friends.
D、Its results are similar to those of the previous one.
答案
D
解析
细节题。由题干中的middle school定位至第五段。首句表明独生子女在中学的表现和幼儿园不同。末句指出结果,这与第三段末句完全不同。故D为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3806744.html
相关试题推荐
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriend
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriend
Igrewupdeprivedofhugs.Neitherofmyparentswasthecuddlytype.Greet
Igrewupdeprivedofhugs.Neitherofmyparentswasthecuddlytype.Greet
Serialparentsmaythinkthateachnewsiblingofferstheiroffspringthegi
Serialparentsmaythinkthateachnewsiblingofferstheiroffspringthegi
Serialparentsmaythinkthateachnewsiblingofferstheiroffspringthegi
Serialparentsmaythinkthateachnewsiblingofferstheiroffspringthegi
Serialparentsmaythinkthateachnewsiblingofferstheiroffspringthegi
Shewasalwaysatoddswithherparentswhenshewasyoung.Theunderlinedpart
随机试题
[originaltext]Washington(dpa)-AfterthefailuresoftheirpasttwoMarsm
A、Thesalarywastoolow.B、Theworkscheduleconflictedwithhisstudy.C、Them
以票据申请质押贷款的,必须对( )进行连续性审查。A.票据 B.出票人
脑动脉粥样硬化时,脑组织可发生A、萎缩 B、软化 C、梗死 D、出血
5岁女婴,家长反映其身高、体重远低于同龄人,为了解其骨龄发展情况,需做的检查是A
2009年浙江普通高中招生人数越是山东的; A、40% B、50%
土地所有权可以用于抵押。( )
(2017年真题)假定某段的现价为32美元,如果某投资者认为这以后的3个月中股票
(2019年、2018年、2016年真题)下列各项中,应计入其他应付款的是
在诊断感染性心内膜炎时,下列哪项概念是错误的A、可以有不发热的病例 B、脑栓塞
最新回复
(
0
)