首页
登录
职称英语
The government’s new cyber-security officials yesterday asked telecommunicat
The government’s new cyber-security officials yesterday asked telecommunicat
游客
2024-10-17
77
管理
问题
The government’s new cyber-security officials yesterday asked telecommunications companies for help in building a government computer network that would have "no risk of outside penetration" — a task some computer security consultants say is nearly impossible. Plans for the private network, called Govnet, hinge on whether a reliable network infrastructure can be built at an affordable price, officials said. Computer system consultants said they could not estimate how much the network would cost because of the government’s enormous size and security needs. Richard Clarke, who was appointed special adviser to the president for cyberspace security this week, said he believes a more reliable system can be built. Ninety percent of available fiber-optic space is unused and fairly inexpensive to obtain, he said.
Govnet is part of a plan Clarke announced earlier this week "to secure our cyberspace from a range of possible threats, from hackers to criminals to terrorist groups, to foreign nations, which might use cyber-war against us in the future". Govnet would be completely independent from the Internet to help keep out hackers and viruses, according to the government’s plan. The request from the General Services Administration asks that telecommunications companies submit proposals about how the network could be built, how much it would cost, and how long it would take to construct.
This year, the current network has been breached by hackers, computer worms and viruses. The system was also roughed up by the "Code Red" computer worm and an attack program called "I Love You". The viruses affected thousands of government computers. Last year a report by the General Accounting Office, an internal government watchdog, found weaknesses in the computer network that could allow terrorists or hackers to " severely damage or disrupt national defense or vital public operations or steal sensitive data". Clarke said the government’s current virtual private network is vulnerable to viruses and denial of service attacks that Govnet would make more difficult to execute.
An internal network, such as the Govnet proposal, is worth investigating but will probably fall to sophisticated hackers, said Amit Yoran, chief executive of the security-services company Riptech Inc. and a former information-security program director at the Defense Department. "It is probably more feasible to implement and strongly enforce global security postures and practices rather than go out and purchase new assets, " Yoran said. "Once someone is able to get in, they will find a weak link. When you have a network the size of the government’s there will be weak links. Someone will get in. " [br] What is the Govnet?
选项
A、A reliable network infrastructure that can be built at an affordable price.
B、A government computer network that may prove immune to penetration.
C、A national security system to be developed by the government.
D、A private national security system to be developed against outside invasion.
答案
B
解析
第一段第一句提到,负责政府网络安全的新官员昨天要求通信公司帮助建立一个政府计算机网络,这个网络将不会受到外侵的威胁一一某些计算机安全顾问认为这几乎是不可能的。下一句说这个(政府)专用的(根据上一句,这里private不能理解为“私人的”)网络称作Govnet(这个名字显然缩略自government和net),由此可知答案为[B]。本段第二句后半部分提到,Govnet依赖于能否以合理的价格建成一个可靠的网络基础设施,由此可知[A]推断过度;而[C]和[D]均没有提到要建立的是一个计算机网络系统,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3805627.html
相关试题推荐
Thegovernment’snewcyber-securityofficialsyesterdayaskedtelecommunicat
Thegovernment’snewcyber-securityofficialsyesterdayaskedtelecommunicat
Theworld’sgovernmentshavedone______nothingtocombatthethreatofnuclear
Theysaw_____girlsthedaybeforeyesterday.A、boththeothertwoB、thetwoother
Thebankisreportedinthelocalnewspaper_____inbroaddaylightyesterday.A、to
I______myarmwhenIplayedbasketballyesterdayafternoon.A、distortedB、dismiss
Thegovernmenttriedto______thebookbecauseoftheinformationitcontainedab
Mr.andMrs.Smitharesoexcitedtoday,fortheybought______yesterday.A、manyf
Amisbehavingministerisregardedasagovernment’sAchilles’_____andisexpect
Ihearthathe______toBeijingyesterday.A、goesB、willgoC、wentD、havegoneC
随机试题
Peoplewhoworkinthecityactually_______inneighbouringtowns.A、stayB、resid
中国的官方语言普通话(Mandarin)在美国的学校中突然热起来。由于中国经济在21世纪的快速发展,美国的公立和私立学校纷纷在外语课程中加入汉语这一科目
WhoisAngelaBaker?[br][originaltext]M:Ihavewithmeinthestudiotoday,
0,则A.Af(1)>f(-1) B'>
设函数f(x)可导,且f(x)f'(x)>0,则A.Af(1)>f(-1) B
晴天时降低侧窗采光直接眩光的错误措施是()A.降低窗间墙与采光窗的亮度对比
下列防火门构造的基本要求中,正确的有()。A.甲级防火门耐火极限应为1.0h
A.油室B.油管C.石细胞D.乳管E.树脂道丁香的分泌组织为
套内建筑面积包括()。(2010、2008年真题)A.套内分摊面积 B.套
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列骨折中,最不稳定的是A.裂缝骨折 B.横形骨折 C.螺旋骨折 D.青枝
最新回复
(
0
)