首页
登录
职称英语
According to the man, why did the bear attack him and his friends? [originaltext
According to the man, why did the bear attack him and his friends? [originaltext
游客
2024-10-17
56
管理
问题
According to the man, why did the bear attack him and his friends?
W: Hi, Dick. How’s the camping last week?
M: Oh, it was horrible. We nearly got killed.
W: What happened?
M: Well, when we were walking on the path along one of the hills a bear suddenly jumped out of a bush and started to chase us.
W: That’s terrible. Did anybody get hurt?
M: Fortunately, we ran away before the bear got closer. We all agreed that we had never run so fast in our entire lives.
W: So why did the bear try to attack you? Was it hungry and looking for food?
M: No, it was more horrible. We later found out that the bear was a mother. And she was separated by us from her child. She jumped out because she feared that her kid would get hurt. After the camping we’ve learned not to get between an adult bear and any young bears.
W: But how could you make sure that you can see the bears, if both the mother and the children are hidden in a bush?
M: Well, [2B] it’s actually easy to avoid meeting bears, because they are shy animals and normally avoid human beings. In most of the cases they attack because they are shocked by the unexpected presence of human. What you have to do is to scare them away by making noises, before you get too close.
W: I see, so next time when I go camping I’ll sing aloud when I’m walking.
M: That’s a good idea.
选项
A、Because they attacked the bear first.
B、Because the bear was hungry.
C、Because the bear was separated by them from her child.
D、Because the bear just lost her child.
答案
C
解析
对话中女士问男士为什么那只熊会攻击他们,男士回答说他们后来发现那是一位熊妈妈,他们把它和它的熊宝宝分开了(she was separated by us from her child),它跳出来是因为担心宝宝会受到伤害(shefeared that her kid would get hurt),[C]是对原文的细节再现,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3805353.html
相关试题推荐
Overjoyedtoseehislong-lostfriends,Carter______atoasttothehealthofthe
Howmanypeoplewerekilledaccordingtooppositionsourcesbefore?[br][origi
Howmanypeoplewerekilledaccordingtooppositionsourcesbefore?[br][origi
Ofthe349forestandgrasslandfires,[br][originaltext]Scoresofforest
Accordingtothenews,Leeson[originaltext]Howdoyoublow1billion?With
Whatdoestheman’sfatherwanthimtodo?[br][originaltext]W:Youdon’tlook
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[br][originaltext]W:Hey
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[originaltext]W:Hey,Kevi
Theaccidenthappenedin[br][originaltext]Maskedassailantswithgrenades
Theaccidenthappenedin[originaltext]Maskedassailantswithgrenadesanda
随机试题
【B1】[br]【B7】A、collectB、proveC、signD、writeC句中papers表示“文件”,借贷必须要签署一些文件,故选C。
Readthearticlebelowabouthowtoavoidworkinglonghoursandthequestionso
As【B1】______learnmoreabouthowchildren’sintelligencedevelops,theyare
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
农村土地三权分置是指在坚持农村土地集体所有的前提下,促使承包权和经营权分离,形成
IFG是指A.葡萄糖耐量减低 B.妊娠期糖尿病 C.线粒体tRNALeu[~
已知年利率12%,每月复利计息一次,则季实际利率为( )。 A、1.03%
下列财产不可以设定质押的是()。A.存款单 B.侵权损害赔偿和保险赔偿金的受益
关于电子信息系统机房的接地,下面哪些项不符合规范要求?()A.机房交流功能接地
(2018年真题)适用于浅水河流的大跨径钢梁架设方法有()。A.门架吊机整孔架
最新回复
(
0
)