首页
登录
职称英语
Cars account for half the oil consumed in the U. S. , about half the urban po
Cars account for half the oil consumed in the U. S. , about half the urban po
游客
2024-10-17
22
管理
问题
Cars account for half the oil consumed in the U. S. , about half the urban pollution and one fourth the greenhouse (温室) gases. They take a similar oil of ullage (损耗) resources in other industrial nations and in the cities of the developing world. As vehicle use continues to increase in the coming decade, the U. S. and other countries will have to deal with these issues or else face unacceptable economic, health-related and political costs. It is unlikely that oil prices will remain at their current low level or that other nations will accept a large and growing U.S. contribution to global climatic change.
Policymakers and industry have four options: reduce vehicle use, increase the efficiency and reduce the e missions of conventional gasoline-powered vehicles, switch to less harmful fuels, or find less polluting driving systems. The last of theses-in particular the introduction of vehicles powered by electricity--is ultimately the only sustainable option. The other alternatives are attractive in theory but in practice are either impractical or offer only marginal improvements. For example, reduced vehicle use could solve traffic problems and a host of social and environmental problems, but evidence from around the world suggests that it is very difficult to make people give up their cars to any significant extent. In the U. S. , mass-transit ridership and carpooling (合伙用车) have declined since World War II. Even in western Europe, with fuel prices averaging more than $ 1 a liter (about $ 4 a gallon) and with easily accessible mass transit and dense populations, cars still account for 80 percent of all passenger travels.
Improved energy efficiency is also appealing, but automotive fuel economy has barely made any progress in 10 years. Alternative fuels such as natural gas, burned in internal-combustion engines, could be introduced at relatively low cost, but they would lead to only marginal reductions in pollution and greenhouse emissions especially because oil companies are already spending billions of dollars every year to develop less polluting types of gasoline. [br] Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、The decline of public transportation accounts for increased car use in western Europe.
B、Cars are popular in western Europe even though fuel prices are fairly high.
C、The reduction of vehicle use is the only sustainable option in densely populated western Europe.
D、Western European oil companies cannot sustain the cost of developing new-type fuels.
答案
B
解析
细节判断题。从文中第二段最后一句“Even in western Europe,with fuel prices averaging more than $1 a liter(about $4 a gallon) and with easily accessible mass transit and dense populations,cars still account for 80 percent of all passenger travel”可知,B选项是正确的。文章第二段“the introdu
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3804647.html
相关试题推荐
CarsaccountforhalftheoilconsumedintheU.S.,abouthalftheurbanpo
CarsaccountforhalftheoilconsumedintheU.S.,abouthalftheurbanpo
CarsaccountforhalftheoilconsumedintheU.S.,abouthalftheurbanpo
Caraccountfor______thegreenhousegasesintheUS.[br][originaltext]
Caraccountfor______thegreenhousegasesintheUS.[br][originaltext]
Caraccountfor______thegreenhousegasesintheUS.[originaltext]Carsa
Inordertoopenabankaccount,youneedtoproduce__inadditiontoyourpassp
Inordertoopenabankaccount,youneedtoproduce__inadditiontoyourpassp
Inordertoopenabankaccount,youneedtoproduce__inadditiontoyourpassp
HowmanyloansdoesJacksonowe?[br][originaltext]Theaccountingexpertwh
随机试题
[img]2022m3x/ct_ve01202001m_eillist_0619_220329[/img][br][originaltext]M:Goo
Weshouldalwayskeepinmindthat______decisionsoftenleadtobitterregrets
Therehasnotbeenafavorable(respond)______toyourplansofar.response该题中空
确定岩层空间位置时,使用下列要素中的()。(1)走向;(2)倾向;(3)倾角
以下不是感音神经性听力损失主要病因的是A.耳毒性聋 B.特发性突聋 C.噪声
回答下列防腐涂层厚度检测的问题。(5)镀锌层厚度不得低于()。A.50μm
美国金融市场发达,历史悠久,传统上管理模式以中央银行监管为主,金融机构自律为辅。
护理质量管理的对象是人,财,物,时间,信息,这5个要素是构成护理质量的基础(
某银行存款利息方式采用单利,假设某一年期存款的年利率为6%,为吸引3年期的储户,
关于许可证的发放程序,下列说法正确的是( )。 A.总体授权型的许可证发放
最新回复
(
0
)