首页
登录
职称英语
What evolutionary change in birds led to nest building? [originaltext] Many eg
What evolutionary change in birds led to nest building? [originaltext] Many eg
游客
2024-10-16
65
管理
问题
What evolutionary change in birds led to nest building?
Many egg-laying animals merely lay their eggs and leave. Turtles for instance, leave their eggs to hatch on their own. The current theory about birds is that the earliest birds did just that when they were cold-blooded creatures living in warm places. However when they became warm-blooded creatures living in cold places they had to remain on the eggs to keep them warm. The process we call incubation. For this they needed a place--a nest. Very likely the first nests were just primitive depressions scrape into the ground. Even now many species still lay eggs in this sort of crude nests. In fact every spring a mother killdeer will lay her eggs in some pebbles along the edge of the parking lot just outside the buildings in the cities. Primitive nests on the ground were fine for some birds but other birds began to elevate their nests in branches perhaps to avoid predators. These early elevated nests were probably loose platform nests, like a robin’s nest.
选项
A、Their flying ability improved greatly.
B、They became warm-blooded.
C、They began to lay eggs.
D、They changed their migration patterns.
答案
B
解析
语义理解题。短文的开篇提到:“However when they became warm-blooded creatures living in cold places they had to remain on the eggs to keep them warm.... For this they needed a place--a nest.”可知鸟类需要建巢就是因为它们变成了温血动物,需要鸟巢来孵卵。迭项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3803186.html
相关试题推荐
AntasariAzharwasdetainedbecause[originaltext]Indonesianpolicehavedet
Afghanistan’sfirstmatchwillbeagainst______.[br][originaltext]Afghani
Whatevolutionarychangeinbirdsledtonestbuilding?[br][originaltext]M
Whatevolutionarychangeinbirdsledtonestbuilding?[originaltext]Manyeg
Whatdoesthewordpoppyinthispassagereferto?[originaltext]November
Whatwillbemosteffectiveaboutpersonalinterviewing?[br][originaltext]
Whatwillbemosteffectiveaboutpersonalinterviewing?[br][originaltext]
Whatwillbemosteffectiveaboutpersonalinterviewing?[originaltext]Pers
Whereisthisconversationtakingplace?[br][originaltext]M:You’llbeinRoo
Whatcanweknowabouttheelephantsinzoos?[originaltext]Theeighteleph
随机试题
【B1】[br]【B20】A、relationB、knowledgeC、contrastD、standardC固定短语,bycontrast表示“
______thestorm,westillarrivedatourdestinationontime.A、ButforB、Inspit
Whatisthemainreasonforhavingthefair?[originaltext]W:Areyougoingtot
[originaltext][9]Diamondsweremadeasaresultofgreatvolcanicheatand
麻黄碱经营企业负责A.本市及邻近市麻黄碱的供应 B.本市麻黄碱的供应 C.本
男性,25岁,上腹痛2小时,不伴恶心、呕吐,查体发现右下腹麦氏点固定压痛,结肠充
患者男,46岁,近期因不明原因发热、腹泻入院治疗。入院后,在进行辅助检查时,发现
住宅专项维修资金的使用,应当遵循()的原则。A:平均分摊、公开透明、权利与义务相
关于国家基本药物补偿规定,说法错误的是A.建立多渠道补偿机制 B.落实专项补助
下列各项中,一般属于约束性固定成本的有( )。A.高新科技研发保险费用 B.
最新回复
(
0
)