首页
登录
职称英语
The speaker wants us to know that a child ______. [br] [originaltext] (11[B
The speaker wants us to know that a child ______. [br] [originaltext] (11[B
游客
2024-10-15
60
管理
问题
The speaker wants us to know that a child ______. [br]
(11[B]) Play is the principal business of childhood, and recent year research has shown the great importance of play in the development of a person. From earliest stage of life, child needs opportunity and the right material for play, and the main tools are toys. They must be good ones, which children will play with often, and will come back to again and again. Therefore it is important to choose suitable toys for different stages of a child’s development.
(12[D]) In recent years research on infant development has shown the standard a child is likely to reach is largely determined in the first three years of his life, So a baby’s ability to profit from the right play materials is of great importance. A baby, who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully. (13[C]) The next stage, from three to five years old. curiosity knows no bounds. Every type of suitable toys should be made available to the child. Bricks and jigsaws and construction toys; painting, scribbling, and making things; sand and water play; toys for imaginative and pretending play; the first social games for learning to play and get on with others. By the third stage of play development — from five to seven or eight years — the child is at school. But for a few more years play is still the best way of learning, at home or at school.
选项
A、from 5 to 7 years
B、from 3 to 5 years
C、at the moment of birth
D、in the first three years
答案
D
解析
细节题。从文章中听到In recent years research on infant development has shown就要注意听下面的数字信息,孩子可能达到的发展水平极大程度取决于他生命的前三年。这说明选项D 正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3802948.html
相关试题推荐
WhathashappenedtotheCubans?[originaltext]Americancoastguardofficial
WhowasJohnMills?[br][originaltext]TheBritishactorJohnMillshasdie
Thespeakerwantsustoknowthatachild______.[br][originaltext](11[B
Thespeakerwantsustoknowthatachild______.[originaltext](11[B])Pla
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Hi,Mary.Doyou
Howcanthetenancybeended?[br][originaltext]F:Iwanttoknowhowtoendt
Howcanthetenancybeended?[originaltext]F:Iwanttoknowhowtoendtheten
Howmanypeoplediedinthecycloneatleast?[originaltext]OfficialsinBur
WhichofthefollowingisNOTmentionedbythespeaker?[br][originaltext]
WhichofthefollowingisNOTmentionedbythespeaker?[br][originaltext]
随机试题
Luandawasbuiltbythe【B1】______onasweepingbayoverthe【B2】______.Iti
"I’malittleworriedaboutmyfuture,"saidDustinHoffmaninTheGraduat
ForgetBrother,CanYouSpareaDime?Thethemesongofthisrecessionmight
在美国,资本在GDP申的份额为30%左右,产出的平均增长率为每年3%左右,折旧率
以下关于总线的叙述中,不正确的是( )。A.并行总线适合近距离高速数据传输
小儿营养状态不良时,皮下脂肪最先消耗的部位是:A.腹部 B.躯干 C.臀部
已知某企业20×1年营业收入为2000万元,平均流动比率为2,平均流动负债为25
房地产经纪人更新房源信息时,正确的做法有( )。A.对房源进行周期性访问 B
一个正方形旋转360°后,其旋转轨迹不可能形成的图形是()。 A.如上图所示
包被气管的是A.颈深筋膜中层 B.颈浅筋膜 C.颈深筋膜深层 D.颈深筋膜
最新回复
(
0
)