首页
登录
职称英语
According the passage, we may know that salesmen have______. [br] [originaltext
According the passage, we may know that salesmen have______. [br] [originaltext
游客
2024-10-12
35
管理
问题
According the passage, we may know that salesmen have______. [br]
The fact that blind people can see things using other parts of their bodies apart from their eyes may help us understand our feeling about color. If they sense color differences, then perhaps we, too, are affected by color without knowing it.
Salesmen have discovered by experience over a long period of time that sugar sells badly in green wrappings, that blue foods are considered not agreeable to the taste, and that cosmetics should never be packed in brown. Their discoveries have grown into a whole subject of color psychology. Some of our preferences for colors are clearly psychological. Dark is the color of the night sky and therefore connected with coward, while yellow is a day color connected with energy and encouragement. Experiments have shown that colors, partly because they are connected with psychology, also have a direct effect on people’s mind. People in bright red surroundings show an increase in breathing speed, heartbeat and blood pressure; red is exciting. Pure blue has exactly the opposite effect; it is a relaxing color. Being exciting, red was chosen as the signal for danger, but a close study shows that a bright yellow can produce better effect of alarm, so fire engines in some advanced areas are now rushing around in bright yellow colors that stop buses, trucks and cars.
选项
A、our blood pressure rises
B、we want to taste blue foods
C、we will feel living things
D、we won’t easily feel nervous and worried
答案
D
解析
客观细节题。在文章中我们可以听到“People in bright red surroundings show an increase in breathing speed,heartbeat and blood pressure;red is exciting.Pure blue has exactly the opposite effect.”由此可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3797976.html
相关试题推荐
Accordingtothedialogue,whatwilltheydotomorrow?[originaltext]W:Tom,hav
Whatdoesthemanpossiblywanttodo?[br][originaltext]M:Shirley,canyout
Whatdoesthemanpossiblywanttodo?[originaltext]M:Shirley,canyoutellme
Wheredoesthisconversationtakeplace?[br][originaltext]W:Goodmorning,si
Wheredoesthisconversationtakeplace?[originaltext]W:Goodmorning,sir.I’m
Whydidn’tthewomanwanttogotoChangzhou?[br][originaltext]W:David,weh
Whydidn’tthewomanwanttogotoChangzhou?[originaltext]W:David,wehavebe
WhatwillArabLeague’smonitordoinSyria?[br][originaltext]TheArabLe
Howmanyvictimsarethereuptonowinthisdisaster?[originaltext]Italys
WhenwillprimaryelectionbeheldinSouthCarolina?[br][originaltext]Th
随机试题
[img]2012q4/ct_epem_epelist_0712_2012121[/img][br][originaltext]F:There’sap
[img]2010q3/ebecfrm_ebfrreadmsdxw_0369_108[/img][br]Thecompanyexperiencedst
Anotherperson’senthusiasmwaswhatsetmemovingtowardthesuccessIhave
Thehumanskinforms______againsttheactionofphysical,chemical,andbacteri
Thelibrarianwarnedhimwithasmilethat______(淙图书馆借的书要在到期前归还).booksborrowed
A.库蚊,按蚊 B.雄性按蚊 C.雌性按蚊 D.螨虫 E.血液体液传播下
肺结核?A.X大片状阴影,呈肺叶和肺段分布 B.X线呈大片状阴影,内有空洞
关于各种化学法隐血试验的叙述错误的是()。A.检测原理基本相同 B.检测灵敏
甲公司计划投资一项目,一次性总投资为100万元,建设期为0,经营期为6年,该项目
设置于供热管道型钢支架根部的护墩,其作用是( )。A.防撞 B.防水 C.防
最新回复
(
0
)