首页
登录
职称英语
From the beginning of human history, information’s travelling speed did NOT rely
From the beginning of human history, information’s travelling speed did NOT rely
游客
2024-10-11
47
管理
问题
From the beginning of human history, information’s travelling speed did NOT rely on______.
Communicating information always has been extremely important. Throughout history, some information has had value beyond measure. The lack of information often costs huge amounts of money and, sometimes, many lives. (17)From the beginning of human history, information traveled only as fast as a ship could sail. Or a horse could run. Or a person could walk. People experimented with other ways to send messages. Some people tried using birds to carry messages. (18) Then they discovered it was not always a safe way to send or receive information.
A faster method finally arrived with the invention of the telegraph. The first useful telegraphs were developed in Britain and the United States in the 1830s. (19) The telegraph was the first instrument used to send information using wires and electricity. (20)By the year 1900, big city newspapers could provide people with information that was only hours old. Now, both radio and television, with the aid of satellite communications, could provide information immediately. People who lived in a small village could listen to or watch world events as they happened. People in large cities, small towns and villages saw the event as it was happening. There was no delay in communicating important information.
选项
A、ships’sailing speed
B、horses’running speed
C、people’s walking speed
D、birds’flying speed
答案
D
解析
细节题。文中提到在人类历史的初期,信息的传递速度由船划行的速度、马奔跑的速度或者人行走的速度决定,并没有提到鸟的飞行速度,故正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796226.html
相关试题推荐
WhyisJuliaGiilarddifferentfromotherPrimeMinistersinthehistoryofAust
Fromthebeginningofhumanhistory,information’stravellingspeeddidNOTrely
Mr.ThanksinisthefirstprimeministerinmodernThaihistorywho______.[origi
WhyisthewomanabletogiveHarrysomuchinformationaboutthejob?[br][or
WhyisthewomanabletogiveHarrysomuchinformationaboutthejob?[original
Whataretheytryingtodoattheverybeginningoftheconversation?[br][ori
Whataretheytryingtodoattheverybeginningoftheconversation?[br][ori
Thepolicehaveofferedalarge______forinformationleadingtotherobber’sarr
WhatwasthereactionofthosetwobodiesfinedbytheInformationCommissioner?
WhatwasthereactionofthosetwobodiesfinedbytheInformationCommissioner?
随机试题
Mr.Brownworkedinanoffice______.[br]Jackthoughthewouldfindtheoffice
Therewasachildreadytobeborn.SoheaskedGod,"Theytellmeyouares
Iamcertainlyluckytohaveakindwifewhoisloving______.A、inmindB、inpers
Humanshavealwayslookedattheheavensand【C1】______aboutthenatureofth
Thelong-anticipatedHongKongDisneyland,the11thDisney-themedParkinth
We______ournewneighborsyet,sowedon’tknowtheirnames.A、don’tmeetB、won’t
A. B. C. D.无法确定
下列哪种情况可以不用立即汇报值班调控人员申请停运:()。母线发热,热点温度达到1
外汇挂钩类理财产品挂钩的汇率大多依据路透社或( )相应的外汇展示页中的价格而厘
行为治疗的主要方法有()。A.认识—领悟疗法 B.自我管理技术 C.厌恶疗法
最新回复
(
0
)