首页
登录
职称英语
Greeks must ______ to keep the dead resting in everlasting peace. [originaltext]
Greeks must ______ to keep the dead resting in everlasting peace. [originaltext]
游客
2024-10-09
49
管理
问题
Greeks must ______ to keep the dead resting in everlasting peace.
[14]In Greece, only rich people will rest in peace forever when they die. Most of the population, however, will be undisturbed for only three years. Then they will be dug up, washed, compressed into a small tin box, and placed in a bone room. If the body has only partially decayed, it is rebuffed in a smaller, cheaper grave, but not for long. The body will be dug up again some time later when it has fully decayed. [14]Buying a piece of land for a grave is the only way to avoid this process. The cost of the grave is so great that most people choose to rent a grave for three years and even after being dug up, lasting peace is still not guaranteed. If no one pays for renting space in the bone room, the skeleton is removed and stored in a building in a poor part of the town. [15]Lack of space in Athens is the main reason why the dead are dug up after three years. The city is so overcrowded that sometimes dead bodies are kept in hospitals for over a week until a grave is found. [17]Athens’ city council wants to introduce cremation, that is, burning dead bodies as a means of dealing with the problem. But the Greek church resists this practice. They believe the only place where people bum is hell, so burning dead bodies is against the Greek concept of life after death. [16]To save space, the church suggested burying the bodies standing up instead of lying down. Some people proposed building multi-storey underground graveyards.
选项
A、rent a grave
B、burn the body
C、bury the dead near a church
D、buy a piece of land for a grave
答案
D
解析
短文开头就提到“只有富人死后可以rest in peace forever”,随后说其他人死后是如何被挖出来挪来挪去的,而buying a piece of land就可以避免此遭遇,故答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3794091.html
相关试题推荐
Howmanypeoplehavesurvivedtheferrysinking?[br][originaltext]ThePhi
Howmanypeoplehavesurvivedtheferrysinking?[originaltext]ThePhilippin
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[originaltext]La
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[br][originaltext]W:Jack,can
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[br][originaltext]W:Jack,can
WhatistheplanoftheSmithsonianInstitution?[br][originaltext]Februar
Whatwastheoriginalrecord?[br][originaltext]A100-year-oldSouthAfri
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[br][originaltext]Atleastse
Whendidtheriothappen?[br][originaltext]Activiststooktothestreets
随机试题
To:NeilGrossmanFrom:AudreyStanfordDate:August8Subject:OrderofTiles
[originaltext]M:(8)WhenIsayIliveinSweden,peoplealwayswanttoknowabo
Education【C1】______inthemodernizationofourcountry.Thereare,however,
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom—awome
Ifyouneverworked,______(就没有资格领取失业救济金).youarenotqualifiedtounemployment
Youmayhaveheardsomeofthefashionindustryhorrorstories:modelseatin
事故调查处理应当按照()的原则,查清事故原因,查明事故性质和责任。A.实事求是
某派出所干警30人,平均年龄35岁,全部为男性,其中吸烟者28人,人均日吸烟量3
男性,19岁。右腹股沟部被刀刺伤30分钟,在当地医院加压包扎后急转院。查体:脉搏
发起人、认股人缴纳股款或者交付抵作股款的出资后,任何情况下不得抽回资本。()
最新回复
(
0
)