首页
登录
职称英语
Dr. Sheeler was surprised at Mr. Nelson’s call because [br] [originaltext]
Dr. Sheeler was surprised at Mr. Nelson’s call because [br] [originaltext]
游客
2024-10-08
36
管理
问题
Dr. Sheeler was surprised at Mr. Nelson’s call because [br]
A physician can expect to be called at arty hour of the day or night, wherever he is, whatever he is doing. It’s just part of the job.
Dr. Sheeler was no exception. He, however, had received no calls from the Nelson family in quite some time and was a bit surprised when one night, shortly after he had fallen asleep, the phone rang and he heard, "Doctor, this is Jim Nelson. Come right away. My wife is in pain. At first it was not serious, but now the pain is very severe. She just sits here groaning and clutching her side. I’m sure it’s appendicitis."
Recalling what he remembered about the Nelsons, Dr. Sheeler tried to calm the near-hysterical man at the other end of the line. "Now, now, Mr. Nelson, it can’t be all that bad, probably just ind igestion. I’ll come around the first thing in the morning."
"But, doctor, I’m sure it’s her appendix. You’ve got to come now. My wife’s life may be in danger!"
"That’s absurd," the doctor said disapprovingly, now somewhat irritated at the other man’s insistence. "I took your wife’s appendix out two years ago. You know as well as I do that she hasn’t got another one."
"I know that, Dr. Sheeler," said the sad husband. "But last year I got another wife."
选项
A、fussy
B、angry
C、anxious
D、crazy
答案
B
解析
根据题干,考生在听的过程中要特别留意Dr.Sheeler对Mr.Nelson坚持要他去他家这件事的态度和语气。原文中提到...now somewhat irritated at the other man’s insistence,其中irritated意为“恼怒的”,相当于angry,故答案为B 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3791983.html
相关试题推荐
Howmanypeoplewerekilledinthemassacre?[br][originaltext]TheBosnia
Howmanypeoplewerekilledinthemassacre?[originaltext]TheBosnianSerb
Peoplearemorelikelytomakeapurchase______.[br][originaltext]W:Ijust
Peoplearemorelikelytomakeapurchase______.[originaltext]W:Ijustreada
Everyoneissurprisedthatshehasfallenoutwithherboyfriend.Theunderline
WehaveahighregardforProf.Josephbecausehealways______hisprinciples.A
WhydotheArgentineproductshavelowerprices?[br][originaltext](24[B]
HowmanyjobswillIBMcut?[originaltext]ComputergiantIBMsaysitwillcut
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?[br][originaltext]
Lillyhastogetupearlyandarriveingoodtimebecause______.[br][original
随机试题
Inthesummerof999,LeifEriksonvoyagedtoNorwayandspentthefollowing
Advertisingisdistinguishedfromotherformsofcommunication______theadvert
AccordingtoEllen,theincreasingdemandforhiringisdueto[br][originalte
对依据《实施条例》第45条,机动车在道路上行驶不得超过限速标志标明的速度,图中限速标志为5千米/小时,所以题中做法正确。
多层民用建筑直接通向疏散走道的房间疏散门至最近安全出口的最大距离与以下哪项因素无
下列有关拟发行上市公司独立性的表述,正确的有()。 Ⅰ.发行人将经营业务纳入
A______criminalmusthavethebenefit
饮酒时,服用对乙酰氨基酚感冒药的病人,毒性代谢物乙酰亚胺醌增多,使肝毒性增加,属
根据企业破产法律制度的规定,下列各项中,负责执行重整计划的是( )。A.债务人
下列关于工程勘察、设计单位质量责任的说法,错误的是( )。 A.提供的工程地
最新回复
(
0
)