首页
登录
职称英语
How many people were rescued from the department building? [br] [originaltext]
How many people were rescued from the department building? [br] [originaltext]
游客
2024-10-06
17
管理
问题
How many people were rescued from the department building? [br]
Hundreds of emergency workers combed the site of a five-story apartment building (Q30) in southern Ukraine Thursday after a series of explosions reduced it to rubble, authorities said. The blasts Wednesday night in the Black Sea resort town of Yevpatoria left at least 17 people dead and 24 others missing, according to Igor Krol, a spokesman for the Ukraine’s Emergency Situations Ministry, Twenty-one people have been rescued (Q29). " We are now investigating all possible reasons for the explosions," Krol said. Volodymiyr Shandra, Ukrainian Emergency Situations minister, told local media that oxygen canisters being stored in the basement of the building could have triggered the blasts. Television footage showed rescuers trying to free people buried underneath fallen debris, while others scrabbled through wires, construction rods and boulders.
选项
A、The rescue operation involved many people.
B、The cause of the explosions has been determined.
C、Rescue efforts were stopped on Thursday.
D、The explosions didn’t destroy the building.
答案
A
解析
细节题。文中提到有许多人参加了救援。(Hundreds of emergency workers combed the site of a five-story apartment building)因此,选项A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3789140.html
相关试题推荐
Steven’sclose______tohisbrothermadepeoplemistakethemforoneanother.A、
Workingunderthenewexpertwhoalwaysencouragescreativityinyoungpeople,w
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
Ifthereisabuilding—suchastheEiffelTowerforFranceandSydneyOper
随机试题
【B1】[br]【B20】A、objectedB、ledC、causedD、promotedC“thealarmcaused”为“所引起的惊慌”
In1981KenjiUrada,a37-year-oldJapanesefactoryworker,climbedoverasa
[originaltext]W:WhyisBobsotiredandupset?M:He’sbeenstudyingdayandn
水泥厂水泥包装工人,认为使用防护用具麻烦且操作不便,不使用相应防护用具,进厂不到
材科一:据统计,全国共有乡村教学点8.68万个,偏远地区的学校在硬件条件、师资队
下列不是天麻药理作用的是A.镇静 B.抗惊厥 C.降血压 D.扩张支气管平
B淋巴祖细胞的发育部位是A.胸腺B.骨髓C.肝脏D.脾脏E.淋巴结
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
女,52岁。胆源性胰腺炎发作致上腹部疼痛伴恶心、呕吐,给予非手术治疗,目前正确的
关于工程项目投标报价技巧的说法,赶工补偿正确的是( )。A.愿意承揽的项目,报
最新回复
(
0
)