首页
登录
职称英语
Which of the following statements is CORRECT about Mary? [originaltext]M: Come a
Which of the following statements is CORRECT about Mary? [originaltext]M: Come a
游客
2024-10-05
62
管理
问题
Which of the following statements is CORRECT about Mary?
M: Come and sit down, Mary.
W: Thanks, Mr. Davies.
M: Now which course are you doing?
W: I’m doing management studies with English and German.
M: Uh-huh, how’s it all going?
W: Well, it’s not going too well. I’m not really enjoying the course and--- Well, I’m not very happy.
M: Alright, let’s take things slowly; tell me something a-bout the course.
W: Well, there is so much work. I thought that to do two languages with management studies would be very useful, but I find the management course very difficult sometimes, and then to study English and German too, it means I’m working all the time, and I never have time to relax.
M: What about your accommodation? Are you happy with that?
W: Not really, I mean the other students on my course are living in the students’ dormitory, so they see each other all the time. I’m living in a rented room of a family house. I eat breakfast and dinner with the family, but I get lonely in the evenings and at weekends.
M: So making friends is a problem too.
W: Yes.
M: Ok, I am going to make two suggestions.
W: All right.
M: First, which of the two languages do you enjoy most?
W: English, I find it easier too.
M: So I’d like you to go and see your German tutor and say that you are going to stop attending German classes for the moment.
W: Okay.
M: Next, I think you should go to each of the five students’ dormitories, choose the one you like best and ask if you can move in there. Students are always moving in and out, so that shouldn’t be a problem.
W: Thanks a lot for your advice.
M: Not at all.
选项
A、She is enjoying her language study.
B、She is enjoying her management study.
C、She is not feeling very well at the moment.
D、She is not happy about her study pressure.
答案
D
解析
当Mr.Davies问Mary课程进展如何时,Mary的回答是I’m not really enjoying the course,I am not very happy.由此排除[A]、[B]两项;再由there is so much work…I never have time to relax 可知not happy的原因在于课业繁重,学习压力大,故选[D]。[C]“她现在感觉不适”录音中未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3788134.html
相关试题推荐
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[br][originaltext]Joegr
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[br][originaltext]Joegr
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[originaltext]Joegrewup
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTaboutMary?[originaltext]M:Comea
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Well,youseemedt
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Well,youseemedt
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]M:Well,youseemedtobeh
SeveralIndiansarebeingtestedfor______.[br][originaltext]Government
HowoldwasLeonardodaVinciwhenhemovedtoMilan?[br][originaltext]Le
HowoldwasLeonardodaVinciwhenhemovedtoMilan?[originaltext]Leonardo
随机试题
TheChoiceMythLastweek,TheWashingtonPostranafr
[A]advocates[B]ambitious[C]symbol[D]immensely[E]intention[F]witnessed[G
Findingnewemployeeswhowillfittheneedsofthecompanyisnotalwayseas
【S1】[br]【S4】O这里需要形容词。这里谈的是“雨林问题幸运地得到了公众和媒体的______关注”,因此需要一个表示“程度大”的词,选signific
Lastyear’seconomyintheUnitedStatesshouldhavewontheOscarforbest
关于胎盘生乳素(HPL),下列哪项是恰当的A.可用于促排卵 B.是一种甾体激素
马兜铃临床多用蜜炙品的原因是A.生品易引起头晕 B.生品味酸,易损齿伤筋
中国的资源、地理环境、社会经济等特殊条件,都会影响中国的科技发展。在我与青年人的
简述《中华人民共和国教师法》规定的教师医疗和退休的待遇。
根据《建设工程安全生产管理条例》的规定,工程监理单位未对施工组织设计中的安全技术
最新回复
(
0
)