首页
登录
职称英语
What is the objective of the agreement Boreal Forest Conservation Framework? [br
What is the objective of the agreement Boreal Forest Conservation Framework? [br
游客
2024-10-01
53
管理
问题
What is the objective of the agreement Boreal Forest Conservation Framework? [br]
A coalition of industry, native communities, and environmental groups has reached an agreement to protect the world’s largest intact forest in Canada. The Boreal Forest makes up more than half of Canada, and under a new agreement, at least half of it would be off limits to any industrial development—logging, oil and gas exploration, or agriculture. The remaining half would be open to development only under strict conditions. The agreement called the Boreal Forest Conservation Framework has been in the works for three years and lacks the force of law, but Canada’s leading industries say they’re committed to the deal.
选项
A、Logging and oil.
B、Gas exploration and agriculture.
C、No industrial development.
D、Any industrial development.
答案
C
解析
细节判断题。这道题的设置方式具有一定的迷惑性,尽管新闻中提到协议规定为了保护森林不能进行任何的工业或农业的开发,但是更重要的一点在于新闻结尾处谈到该协议的性质时.明确表示“协议不具有法律效力”,所以A和B两项是迷惑项,只有选项C才是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3781992.html
相关试题推荐
Whowillbeimposedsanctionaccordingtotheagreementoftheconference?[br]
Whowillbeimposedsanctionaccordingtotheagreementoftheconference?[orig
Accordingtothepassage,beforetheagreementwasannouncedMonday,thetwosid
Accordingtoconservationists,whydoestheInteractposeathreattoendangered
Accordingtoconservationists,whydoestheInteractposeathreattoendangered
Iraqipoliticalleadersarebargainingtoreachanagreementon______.[origin
Inthepast,mostforestershavebeenmen,buttoday,thenumberofwomen______
Allthelandwasshroudedinone______forest.A、enormousB、vastC、giganticD、hu
Undertheagreement,thenuclearwarheadswillbe______.[originaltext]Nat
Depressingreportsabouthowquicklytheworld’stropicalforestsarebeing
随机试题
MoneyspentonadvertisingismoneyspentaswellasanyIknowof.Itserves
Accordingtothepassage,theworkof"YouthSummit"refersto[originaltext]
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:HeySteve,gotanyplans
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
[originaltext]W:Isthisthebusthatgoesbythemall?M:No,itisn’t.Butyo
金融科技涉及的技术具有更新迭代快、跨界、混业等特点,是()等前沿颠覆性科技与
(2017年)下列情形中,可以扣除外购应税消费品已纳消费税的有( )。A.以已税
李白的号是()A.放翁 B.板桥 C.青莲居士 D.摩诘居士
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
女,28岁。产后面色变红、肥胖1年半,乏力、头痛加重半年,并口渴、多饮,夜间尿量
最新回复
(
0
)