首页
登录
职称英语
When was the building being visited constructed? [br] [originaltext] Many of
When was the building being visited constructed? [br] [originaltext] Many of
游客
2024-09-30
50
管理
问题
When was the building being visited constructed? [br]
Many of the buildings in this neighborhood were built a long time ago, but this one we’re about to enter is not quite as old as it looks. It is actually quite a bit younger than most of the other buildings around it. Despite the fact that it was constructed at the turn of the century, the architects who designed it were influenced by European craftsmen of the fifteenth century. Although the blocks appear to be hand chiseled, they were in fact cut that way by a machine. However, this practice of mechanical cutting was discontinued some time before the building was completed in 1904, because workmen charged so much to produce the hand-hewn effect that it became very expensive. The blocks were fastened similarly to a technique that the Romans developed. The technique involved cutting every block into a unique geometrical form which anchored into the previous block. Since every block had to be hand carved, the process was extremely time-consuming. Some might ask why the architects who live in the modern world would seek to copy a kind of architecture from such a long time in the past. Maybe they felt that the five-hundred-year-old buildings were so perfectly refined that there was no other way they could improve upon their beauty. If you look at the building now, it is easy to agree with them.
选项
A、The blocks were fastened with concrete.
B、The blocks were fastened by using an old method.
C、The blocks were fastened by nails.
D、The blocks were not fastened very tightly.
答案
B
解析
细节推理题。文中指出石块之间的固定采用了罗马人当年所发明的办法,即把每一个石块都切割成独特的几何形状,然后用锚与另一个石块固定。故B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3781352.html
相关试题推荐
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?[br][originaltext
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?[br][originaltext
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?[br][originaltext
Thefigureofworldilliteracywasobtainedby[br][originaltext]Itisest
Whenwasthebuildingbeingvisitedconstructed?[br][originaltext]Manyof
Whenwasthebuildingbeingvisitedconstructed?[originaltext]Manyoftheb
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Todaytheofficiallan
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Todaytheofficiallan
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Todaytheofficiallanguage
Now,anation’spoliticalinfluencedependson[br][originaltext]Nowadays,
随机试题
Somepeoplethinkoflifeasagame.Therearesimilaritiesbetweenlifeand
China’sonlinegiants,AlibabaandTencent,onceareseenasimitatorspumpedup
[originaltext][26]FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmuc
Inordertoensurethesafetyofstudents,alotofschooladministratorsare
Thejuveniledelinquentwasreleasedin______ofhisgoodbehavior.A、caseB、way
患者为老年女性,近来大便次数增多,伴有排便不尽感,偶有便血,量少,色暗红。该患者
某社区的残疾人小张找到社会工作者,希望每月能够给自己多发放100元的贫困救助和生
物权变动的公示方法一般为( )。A、不动产以登记作为公示方法,动产以占有作为公示
根据一定的要求和标准,对学生的思想言行做出判断的德育方法是()。 A.
在城市市区范围内,建筑施工过程中使用机械设备,可能产生环境噪声污染的,施工企业必
最新回复
(
0
)