首页
登录
职称英语
One night, I was on the phone with my sister-in-law, Dawn. I had called her
One night, I was on the phone with my sister-in-law, Dawn. I had called her
游客
2024-09-30
50
管理
问题
One night, I was on the phone with my sister-in-law, Dawn. I had called her to let her know our husbands would have to work very late that Saturday night due to some machinery problems. She was carrying on about not getting anything done that day since they were due to move out of their apartment by that next Friday. I mentioned that sixteen hours at time-and-a-half pay would certainly make up for it. She was OK with that, but said it would not make much difference when they had to pay the whole next month’s rent if they were not out by the end of the week. I acknowledged her point, but figured either way; they wouldn’t really be out any expected money.
The next day, while my husband, Arlo, was helping his brother move, my dad called hoping to also enlist Arlo’s help.
I have 3-way calling on our phone, so I clicked over and called my brother-in-law’s house, leaving a message on the answering machine for Arlo to call my dad when he could.
I clicked back over to my Dad and began telling him about the long day Arlo and his brother had put in. We inadvertently got on the subject of Dawn, who was not so thrilled about the time they had lost for moving. Dad agreed that for the money they made, it was worth it. Then I mentioned that she should have " gotten off her butt and did something herself.
Monday evening came along and Arlo walked in the house, looked at me, and began laughing as he headed into the next room. He did a sort of double take and said, " Brenda, next time you are talking bad about someone, make sure the three-way calling is disconnected.
Almost immediately I knew what he was talking about, but I wasn’t exactly sure what all I had said. Dawn’s answering machine had picked up the entire conversation between Dad and me!
Arlo and his brother thought the situation was hysterical. Of course, men tend not to let things like that get to them. However, I know Dawn well enough to know she would be pretty upset, especially after both of our husbands spent the afternoon laughing at her and making cracks about her lazy butt.
Wondering how I was going to fix this one, 1 stopped by to apologize a couple of times, but Dawn wasn’t around. After a couple of weeks, I finally spoke to her. When she picked up the phone I tried to make a joke of it, but she did not see the humor in it.
After this incident, I got to think. Lately, I have become very comfortable with some people and have found myself slipping back into the gossip mode I had worked so hard to get myself out of. I sort of wonder if this was God’s way of washing my mouth out with soap. I certainly didn’t forget the taste when I was a kid. I won’t forget it now. [br] The passage implies that the author
选项
A、was often teased by her husband.
B、was clumsy at doing housework.
C、was critical of Dawn’s behavior.
D、was attached to her father deeply.
答案
C
解析
推断题。按照试题顺序继续浏览第四段。末句里的should have done表示“本应该做什么”,作者认为Dawn应该自己做些事情,可见,作者对Dawn的做法不以为然,故C为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3780729.html
相关试题推荐
Icalledathishousebutwasrefused______.A、admissionB、accessC、receptionD、
Onenight,Iwasonthephonewithmysister-in-law,Dawn.Ihadcalledher
Onenight,Iwasonthephonewithmysister-in-law,Dawn.Ihadcalledher
Onenight,Iwasonthephonewithmysister-in-law,Dawn.Ihadcalledher
Onenight,Iwasonthephonewithmysister-in-law,Dawn.Ihadcalledher
Everyyear,SophiedeMenthon,aFrenchentrepreneur,holdsaneventcalled
Everyyear,SophiedeMenthon,aFrenchentrepreneur,holdsaneventcalled
Some60yearsago,GeorgeOrwellwroteanallegoricalnovel,calledNineteen
Some60yearsago,GeorgeOrwellwroteanallegoricalnovel,calledNineteen
Some60yearsago,GeorgeOrwellwroteanallegoricalnovel,calledNineteen
随机试题
Thispassageoffersadviceon______.[br]Youreadthewholearticlecarefully__
Thechimneyvomitedacloudofsmoke.A、ignitedB、immersedC、emittedD、huggedCvo
AstrologyA)Astrologyisthestudyofhowthesun,themoon,planets,a
Birth,marriageanddeath:thesearethegreatesteventsinhumanlife.Many
[originaltext]W:Tom,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy,sure.Anything?W
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
儿童对勇敢和冒险不能分辨主要是他们抽象逻辑思维水平比较低的缘故。
(2020年真题)某女,77岁。4月前因肺癌手术治疗,其后化疗3次。刻下面色萎黄
下列关于栓剂的正确叙述为A.栓剂可完全避免药物的首过效应 B.栓剂塞入直肠的深
临床上主要用作表面麻醉的是()A.普鲁卡因 B.利多卡因 C.布比卡因 D
最新回复
(
0
)