首页
登录
职称英语
The world food production is said to be increased by______in next two decades. [
The world food production is said to be increased by______in next two decades. [
游客
2024-09-27
55
管理
问题
The world food production is said to be increased by______in next two decades.
United Nations is calling for urgent action to ease the global food crisis that officials say is threatening to spread conflict, poverty and starvation to tens of millions of people across the developing world. UN Secretary General Ban Ki-moon urged world leaders to boost food output by 50% over the next 20 years. The UN chief described to summit delegates a Sub-Saharan Africa that is suffering from severe food shortages and recent food rioting. He also said food shortages in Afghanistan, Haiti, Nigeria and elsewhere threatened to ease economic and political gains made with UN help. During the world food summit, Zimbabwean President Robert Mugabe defended the land policies of his government which have been blamed for devastating agricultural sector.
选项
A、15%
B、20%
C、0.3
D、0.5
答案
D
解析
细节题。根据“UN Secretary General Ban Ki—moon urged world leaders to boost food output by 50% over the next 20 years”可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3776718.html
相关试题推荐
Robertsaysheboughtthesebooksina______.A、disposalB、saleC、productionD、r
Greatereffortstoincreaseagriculturalproductionmustbemadeiffoodshortag
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
随机试题
Itwouldthenbereplacedbyaninterimgovernment,whichwould______bereplaced
Whatdoesthespeakersayaboutthesiteofthehouse?A、Thelandwasquitecheap
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
VariationsinBritishAccentsLanguage【T1】______aspeopletrytoexpres
Software(ofcomputers),isalsocalledcomputerprograms,whichreferstoi
有关给水工程的下述说法不正确的是哪几项?( )A.城市管网中的调蓄泵站相当于水
下列关于声誉风险管理的说法,不正确的是()。A.声誉危机管理规划给商业银行创造
原发性再生障碍性贫血的诊断依据中错误的是A.网织红细胞减少 B.一般无肝、脾、
MMPI是采用()编制的客观化测验。 (A)因素分析法(B)总加评定法
制定吊装技术方案时应考虑起重机的基本参数有()。2012A.额定起重量 B.最
最新回复
(
0
)