首页
登录
职称英语
What does the Justice Department accuse the industry? [br] [originaltext] Cl
What does the Justice Department accuse the industry? [br] [originaltext] Cl
游客
2024-09-20
50
管理
问题
What does the Justice Department accuse the industry? [br]
Closing arguments continue today in the federal trial against the tobacco industry.(21)The Justice Department accuses the industry of conspiring to hide the health dangers of smoking.
The arguments mark the end of what’s been a nine-month-long civil trial. The government has tried to persuade a federal judge that cigarette companies engaged in a fifty-year pattern of conspiracy and fraud designed to downplay the risk of using their products.(22)Government lawyers asked the judge to force the industry to change its marketing practices, and to fund a ten-billion-dollar anti-smoking program. The industry says those measures are unnecessary. Cigarette companies say they’ve already reformed the way they do business. One company lawyer conceded the industry in the past was, in his words "not lily-white". But he said there never was a conspiracy and there’s no proof the industry is misleading the public now.
选项
A、To change its marketing practices.
B、To fund a ten-billion-dollar anti-smoking program.
C、To stop the cigarette production.
D、Both A and B.
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(22)可知,A和B都是由政府的律师提出来要求烟草公司做的事情,因此D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766510.html
相关试题推荐
Whatelectionarethespeakersdiscussing?[br][originaltext]M:Comeon,Julie
Whatelectionarethespeakersdiscussing?[br][originaltext]M:Comeon,Julie
Whatiswrongwiththewoman’scurrentapartment?[originaltext]M:Hi,Iheardy
Whatdoesthewomanwanttodo?[br][originaltext]W:Canyoutellmehowtore
Whatisthisconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Hi,Heather,Iwa
Whatisthisconversationmainlyabout?[originaltext]M:Hi,Heather,Iwaswond
PoliceinIndiahavearrestedaCitibank【D1】______accusedofcheating【D2】__
PoliceinIndiahavearrestedaCitibank【D1】______accusedofcheating【D2】__
PoliceinIndiahavearrestedaCitibank【D1】______accusedofcheating【D2】__
PoliceinIndiahavearrestedaCitibank【D1】______accusedofcheating【D2】__
随机试题
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
Almostacenturyafterhisdeath,thewell-knownFrenchauthorJulesVerneha
Whatmeasureistakentopromotethefarmer’smarket?[br][originaltext]M:Foo
Whatistheadvertisementabout?[br]Whatisthepurposeofthecooperationof
【S1】[br]【S15】A、tendedtoB、inclinedtoC、apttoD、subjecttoA词义辨析。从上下文中判断,以th
当中枢温度升高时()。A.皮肤温度下降 B.直肠温度升高 C.热敏神经元放
输入大量库存过久的血液可致( )A.高钠血症 B.低钠血症 C.高钾血症
厂址选择的主要步骤为()。A:确定选址目标 B:收集数据、分析因素,拟订初步候
在计算企业所得税应纳税所得额时,下列项目属于不征税收入的是()。A.租金 B
下列隧道施工方法中,当隧道穿过河底时不影响施工的是()。A.新奥法 B.明挖
最新回复
(
0
)