首页
登录
职称英语
The German football authorities will use a new resort village in Brazil as their
The German football authorities will use a new resort village in Brazil as their
游客
2024-09-20
41
管理
问题
The German football authorities will use a new resort village in Brazil as their World Cup base because______.
(25)The German football authorities say they will use a new resort village being built in Brazil as their World Cup base after deciding that local facilities would not be good enough. The announcement coincides with growing controversy over the preparations for the World Cup next year. Three of the stadiums are behind schedule.(26)The village on the coast of Bahia in northeastern Brazil is being built by a German entrepreneur. The complex has buildings around a pool and will feature a press center and a training pitch.
选项
A、they can not raise enough funds to build a new base
B、the growing controversy should be ended
C、local facilities are unsatisfactory
D、controversy is growing over the preparations for the World Cup
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(25)可知,由于当地设施不够完善,德国足球当局将使用巴西的一个在建的度假村作为世界杯比赛训练基地,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766267.html
相关试题推荐
Thefootballmatchwas______becauseoftheheavyrain.A、calledoffB、calledup
Ourjourneywasslowbecausethetrainstopped______atdifferentvillages.A、un
GermanChancellorAngelaMerkelmadeherspeechin______.[originaltext]Germ
WhatdoFranceandGermanyaskGreecetoquicklydecide?[br][originaltext]
WhatdoFranceandGermanyaskGreecetoquicklydecide?[originaltext](3)Fr
Honduranauthorities【D1】______totheprotectionofchildrenandadolescents
Honduranauthorities【D1】______totheprotectionofchildrenandadolescents
Honduranauthorities【D1】______totheprotectionofchildrenandadolescents
Honduranauthorities【D1】______totheprotectionofchildrenandadolescents
Honduranauthorities【D1】______totheprotectionofchildrenandadolescents
随机试题
Whomostlikelyisthespeaker?[originaltext]Helloeveryone,andwelcometo
______,CharlesDarwindidmuchtodisprovecommontheoriesaboutbiologicalevo
Asumof$240billionhasbeenallocatedformilitaryusebetweenApril2019and
Thecoupletoldthedecoratorthattheywantedtheirbedroomgailypainted.The
Theysaidthatyouhadfinishedyourwork,______?A、hadn’tyouB、didn’ttheyC、di
教育行政部门收到调解申请,认为必要的,可以指定专门人员进行调解,并应当在受理申请
某公司经营杠杆为2,财务杠杆为3,下列不正确的是()A.销售收人下降5%,EB
以下作为节点流量计入居住小区的室外生活给水管道设计流量的表述哪几项正确?()
红花药材浸入水中,可见的特征是A:水被染成金黄色B:水被染成红色C:水无变化
可导致口腔白假丝酵母菌感染的是A.噻托溴铵 B.喷托维林 C.沙丁胺醇 D
最新回复
(
0
)