首页
登录
职称英语
How many people were killed during the Friday’s bomb attacks according to the ne
How many people were killed during the Friday’s bomb attacks according to the ne
游客
2024-09-20
28
管理
问题
How many people were killed during the Friday’s bomb attacks according to the news item?
The Nigerian President Goodluck Jonathan has said that Friday’s bomb attacks in the capital Abuja, (5)which killed 12 people, had nothing to do with the struggle for justice in the oil-rich Niger Delta region.(6)The rebel group Mend, which says it’s fighting for a greater share of Nigeria’s oil wealth, has been blamed for the attacks, but Mr. Jonathan said the perpetrators used the struggles of the Niger Delta to camouflage criminality.
选项
A、9.
B、12.
C、2.
D、4.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(5)可知,爆炸造成12人死亡。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766169.html
相关试题推荐
Accordingtotheconversation,PaulameetswithJimto______.[br][originaltex
Accordingtotheconversation,PaulameetswithJimto______.[originaltext]M:H
HowmanypeoplewerekilledintheSouthernOaxacastate?[br][originaltext]
HowmanypeoplewerekilledintheSouthernOaxacastate?[originaltext](29)
AfteranearthquakeinLosAngeles,youngpeople______.[originaltext]Anear
Accordingtothenewsitem,the"talkingkitchen"can______.[br][originaltext
Accordingtothenewsitem,the"talkingkitchen"can______.[originaltext](
Accordingtothenewsitem,theunitydealwasproposedbackin______.[original
HowmanypeoplediedintheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994?[
HowmanypeoplediedintheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994?[
随机试题
Nowadays,studyingabroadispopularinChinawithmanyrichparents.The
FastBAA’sHeathrowExpressistherevolutionarynon-stoptrainservicethat
WhyMoneyDoesn’tBuyHappinessWhatdotheexpertssay?
下列DNS查询过程中,采用迭代查询的是(),采用递归查询的是(请作答此空)。A
分级私募产品应当根据所投资资产的风险程度设定分级比例(优先级份额/劣后级份额,中
以下哪项是相畏配伍的目的A.减少个体差异 B.更易吸收 C.加速分布
共用题干 患者男,34岁。尿频,尿急,尿痛,伴终末血尿3个月余,经抗炎治疗效果
关于程序的说法,正确的有()。 A.程序就是文件 B.程序不是文件 C.
说到零食,很多人都会想起饼干、面包、薯片、辣条等,并且孩子们也特别喜欢吃,成年人
有少部分官员抱着“有权不同、过期作废”的信条,在将要退休时做一些违章乱纪之事,给
最新回复
(
0
)