首页
登录
职称英语
What was John Lennon’s profession? [originaltext] John Lennon was one of Brit
What was John Lennon’s profession? [originaltext] John Lennon was one of Brit
游客
2024-09-19
56
管理
问题
What was John Lennon’s profession?
John Lennon was one of Britain’s most famous musicians and he belonged to one of the world’s most famous pop groups, the Beatles. Although he was born in Liverpool in the north of England, he moved to live in New York in America, not only because he preferred the life there, but also because he wanted to spend less tax on his enormous income. One evening, in the Christmas of 1980, he was returning from the recording studios where he had been making a new record. He was driven to his apartment in a large house in New York. He got out of his car, but just as he was walking to the entrance, a voice called: "Mr. Lennon! " John Lennon turned about and was shot 5 times. The killer threw his gun down and stood there smiling; Lennon was rushed to hospital in a police car. But it was too late. The killer was 25-year-old Mark Chaplin from Hawaii. The world was shocked to hear the news of Lennon’s death, for he had produced the music to which many people had danced, worked and talked during their teenage days.
选项
A、Murderer.
B、Musician.
C、Lawyer.
D、Dancer.
答案
B
解析
细节题。短文一开始就说明John Lennon是英国最著名的音乐家之一,世界顶级流行音乐组合甲壳虫乐队的成员。不难得出B为正确答案,Lennon是被谋杀的人,而不是凶手,因此排除A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765430.html
相关试题推荐
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Whatdoesthepencilcountingexperimentsuggest?[br][originaltext]People
Whatdoesthepencilcountingexperimentsuggest?[br][originaltext]People
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[originaltext]Before18
Thenewsitemismainlyabout______.[br][originaltext](21)Recentdiscover
Whatisthespeakerdoing?[br][originaltext]Goodmorning,mynameisMars
Whatisthespeakerdoing?[originaltext]Goodmorning,mynameisMarsha,an
WhereisCharingCrossRoadlocated?[br][originaltext]Londonersaregreat
随机试题
Informationaboutthenewcompanypolicieswillbegiven______thenextmeeting.A
•Youwillhearanotherfiveshortrecordings.•Foreachrecording,decidewhatt
ThefirstthreedaysofJuly1863sawthebloodiesthoursoftheCivilWar,
[originaltext]M:ItisSuchanicewarmday,andIthinkIwillgotowritemyr
Whyshouldthepricesbeincreased?Becausethepricesoftherawmaterialshave
Theideaofavacuumcleaneroriginatesfromthe19thcentury.Thefirstvac
我国较多的心理学家认为,智力的核心成分是( )A.应变能力 B.抽象逻辑思维
患者,女,20岁。因过食生冷食物,胃脘剧痛已1天,并口吐清水,四肢不温,面色苍白
期货价差套利交易客观上能(),有效降低市场风险,促进交易的流畅化和价格的理性化
在一份有关膀胱癌与吸烟关系的前瞻性队列研究中,发现男性吸烟者膀胱癌发病率为48.
最新回复
(
0
)