首页
登录
职称英语
Why did some kidnappers take considerable interest in Mrs. Ramsay’s cat? [br] [
Why did some kidnappers take considerable interest in Mrs. Ramsay’s cat? [br] [
游客
2024-09-16
40
管理
问题
Why did some kidnappers take considerable interest in Mrs. Ramsay’s cat? [br]
Kidnappers are rarely interested in animals, but they recently took considerable interest in Mrs. Eleanor Ramsay’s cat. [181Mrs. Eleanor Ramsay, a very wealthy old lady, has shared a flat with her cat, Rastus, for a great many years. Rastus leads an orderly life. He usually takes a short walk in the evenings and is always home by seven o’clock. One evening, however, he failed to arrive. Mrs. Ramsay got very worried. She looked everywhere for him but could not find him.
Three days after Rastus’ disappearance, Mrs. Ramsay received an anonymous letter. The writer stated that Rastus was in safe hands and would be returned immediately if Mrs. Ramsay paid a ransom of £1,000. Mrs. Ramsay was instructed to place the money in a cardboard box and to leave it outside her door. At first, she decided to go to the police, but fearing that she would never see Rastus again—the letter had made that quite clear—she changed her mind. She withdrew £1,000 from her bank and followed the kidnapper’s instructions. The next morning, the box had disappeared but Mrs. Ramsay was sure that the kidnapper would keep his word. Sure enough, Rastus arrived punctually at seven o’clock that evening. He looked very well, though he was rather thirsty, for he drank half a bottle of milk. The police were astounded when Mrs. Ramsay told them what she had done. She explained that Rastus was very dear to her. Considering the amount she paid, he was dear in more ways than one.
选项
A、The next morning after Rastus’ disappearance, Mrs. Ramsay received the letter from those kidnappers.
B、Mrs. Ramsay wasn’t informed till three days later after Rastus’ disappearance.
C、Had Mrs. Ramsay called the police, Rastus would have been killed.
D、Rastus was sent back punctually the day when Mrs. Ramsay placed the money in the cardboard box.
答案
B
解析
录音提到,在Rastus失踪3天后,埃莉诺夫人收到一封匿名信,故B为正确答案。选项C具有干扰性,绑匪在信里警告老太太说她敢报警的话,她就会再也看不到Rastus了,而选项C中的Would have been killed语气过重,原文并未讲到它会被杀害。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3760591.html
相关试题推荐
Themorethingsapersonisinterestedin,A、themorehe/shehasopportunitiesof
Theydidconsiderableworkto______themassesoftheUnitedStateswiththeel
Interestissteadilyspreadingfromaminorityofenthusiastsindeveloping
Interestissteadilyspreadingfromaminorityofenthusiastsindeveloping
Topicsforcompositionshouldbe______totheexperiencesandinterestsofthe
(1)Earlyhumanswereveryinterestedinbirdsandattributedmagicandrelig
(1)Earlyhumanswereveryinterestedinbirdsandattributedmagicandrelig
[originaltext]M:Grace,what’sinterestingtoyouaboutlivinginthecity?Why
[originaltext]M:Grace,what’sinterestingtoyouaboutlivinginthecity?Why
Myparentsthoughtitwas_______foragirltobeinterestedinfootball.A、abno
随机试题
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Let’sproceedtothemain
A.ambitiousB.appealstoC.contactsD.expectE.easilyF.worksG.c
Whynot(have)______arestwhenyouaresotired?havewhynot+动词原形,表示建议。
[originaltext]W:TangLin?M:Yes!W:Pleasesitdown.M:Thankyouverymuch.
Notonly______beinterestingtous,butalsoitslanguagewillhelpusincompo
随着电脑和智能手机的迅速发展和普及,年轻人拿起笔却写不出字来的现象越来越常见。Withtherapiddevelopmentandpopularity
试讲真题:《认识“画图”-启动“画图”、认识“画图”窗口》 一、面试考题
A.免疫抑制剂 B.血浆置换 C.脾切除 D.血小板悬液输注 E.糖皮质
职业健康安全与环境管理体系策划与设计中,除了确定文件结构、编写格式以及各层文件名
根据《中华人民共和国合伙企业法》的规定,下列不符合有限合伙人当然退伙情形的是(
最新回复
(
0
)