首页
登录
职称英语
When the United Nations and world leaders made universal primary education o
When the United Nations and world leaders made universal primary education o
游客
2024-09-15
65
管理
问题
When the United Nations and world leaders made universal primary education one of their eight millennium development goals, more than 100 million children were not in school. They aimed to bring that number down to zero by 2015.
This week, marking the halfway point, ministers, donors, and others are meeting in Dakar to assess their progress. Ronald Siebes is co-president of the U. S.-based Fast Track Initiative, an organization aimed at channeling extra funding from partners including the World Bank, the United Nations, and the European Union to the poorest countries to help them achieve the education goals. "We are really making progress, "he said. "There are huge challenges, but progress is being made to achieve this important goal. "
After a slow start in the 32 countries funded by the Fast Track Initiative, their annual report says by 2010 most will have 100 percent of kids starting first grade. An official with the same organization, Desmond Bermingham, says countries in West Africa, whether funded by the Fast Track Initiative or not, are making progress. "I would say the most critical issue is that the governments are making education a priority, " he said. "It is a political will issue and they are really making very rapid progress. They have got a lot of catching up to do. They are moving faster than any region has ever moved before."But he says part of the reason is that West Africa had the farthest to go. In some countries in the region, more than three-quarters of school-age children do not attend school.
Bermingham says several countries are putting measures in place to block corruption in the education sector, rampant in many African countries. "Where it is working really well is where there is a very short accountability line between the school and the parents, "he noted. "They have a really strong interest in making sure the money is used properly. Several countries are now introducing systems of publishing the school budget in the newspapers or even on the door of the school. Uganda is one of them, Kenya is one of them, and Niger has introduced a similar system."But Lucia Fry, of the South Africa-based Global Campaign for Education, says if progress continues at the current pace, it will be impossible to meet the development goals by 2015. She says aid falls far short of what is needed. "Overall, we need another $6 billion US per year just to get every child to complete a primary cycle of education, "she explained. And she says too much emphasis is being put on enrolling kids in school without ensuring that they stay long enough to finish. "Although primary enrollment has risen we have also got in 50 countries worldwide, less than half of all children worldwide complete primary school, " she added. And she says there is still a long way to go to address the needs of children on the margins, including those with handicaps, who live in conflict zones, or who work to support their families. [br] Which of the following is INCORRECT according to the passage?
选项
A、Government plays an important role in the issue of children education.
B、The education condition of West Africa is the worst in the world.
C、Countries funded by the Fast Track Initiative have much greater improvement in the issue of children education than those without funding.
D、Corruption blocks the development of education.
答案
C
解析
细节题。本题的选项内容都是关于东非的教育状况,因此对应到文中第三、四段。[A]“政府在教育问题上起着重要的作用”,定位到文章中第三段,非洲国家教育发展快是因为the governments are making education a priority(教育优先),由此可判断[A]表述正确;[B]可从文中But he says part of the reason is that West Africa had the farthest to go.推断得出,西非是世界上教育状况最差的地区;[C]与文中countries in West Africa,whether funded by the Fast Track Initiative or not,are making progress.内容不符;[D]与文中第四段所述一致,腐败严重阻碍了教育的发展,故正确答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3759199.html
相关试题推荐
PASSAGEFOURItfailstoprovidesuitableeducationforindividualstudents.根据第六段
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegen
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegen
WhentheUnitedNationsandworldleadersmadeuniversalprimaryeducationo
WhentheUnitedNationsandworldleadersmadeuniversalprimaryeducationo
(l)Scienceiscommittedtotheuniversal.Asignofthisisthatthemoresu
(l)ThenumberofwomendirectorsappointedtocorporateboardsintheUnited
(l)PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythe
The_____talksbetweenChinaandtheUnitedStateswerethebaseofthelatera
Thelackofagoodeducationmight_______youfromsomejobs.A、disfavourB、disp
随机试题
Mr.Johnsonwentoutalone______ourstrongoppositions.A、inthenameofB、int
布达拉宫(PotalaPalace)是一座举世闻名的建筑群。它是世界上最高的古代宫殿,最高点达到3700米。布达拉宫占地总面积为36万平方米,主楼高1
A.血道转移 B.淋巴道转移 C.膨胀性生长 D.浸润性生长 E.外生性
D解题指导:本题属于位置类,主要考察了图形位置关系中的平移问题,第一组图形中,第一列,第三列黑块每次向上移动一格,触顶后返到底部。第二列,第四行黑块每次向下移
下面化合物在水中溶解度最大的是A.二氢黄酮苷 B.查耳酮 C.黄酮醇 D.
妊娠合并病毒性肝炎有诊断意义的指标是A.HCV阳性 B.尿胆红素阳性 C.H
MBA是一种高级企业管理人才,对MBA来说最重要的一点在于企业家精神,具有企业家
因期货经济合同无效给客户造成经济损失的,应()。A.应根据无效行为与损失之
某工业企业2020年11月销售一栋2008年建造的厂房(位于市区),取得含税销售
(2019年真题)张某由劳务派遣公司派遣到某生产经营单位工作,根据《安全生产法》
最新回复
(
0
)