首页
登录
职称英语
(1)While there’s never a good age to get cancer, people in their 20s and 30s
(1)While there’s never a good age to get cancer, people in their 20s and 30s
游客
2024-09-13
20
管理
问题
(1)While there’s never a good age to get cancer, people in their 20s and 30s can feel particularly isolated. The average age of a cancer patient at diagnosis is 67. Children with cancer often are treated at pediatric(小儿科的)cancer centers, but young adults have a tough time finding peers, often sitting side-by-side during treatments with people who could be their grandparents.
(2)In her new book Crazy Sexy Cancer Tips, writer Kris Carr looks at cancer from the perspective of a young adult who confronts death just as she’s discovering life. Ms. Carr was 31 when she was diagnosed with a rare form of cancer that had generated tumors on her liver and lungs.
(3)Ms. Carr reacted with the normal feelings of shock and sadness. She called her parents and stocked up on organic food, determined to become a "full-time healing addict." Then she picked up the phone and called everyone in her address book, asking if they knew other young women with cancer. The result was her own personal "cancer posse": a rock concert tour manager, a model, a fashion magazine editor, a cartoonist and a MTV celebrity, to name a few. This club of "cancer babes" offered support, advice and fashion tips, among other things.
(4)Ms. Carr put her cancer experience in a recent Learning Channel documentary, and she has written a practical guide about how she coped. Cancer isn’t funny, but Ms. Carr often is. She swears, she makes up names for the people who treat her(Dr. Fabulous and Dr. Guru), and she even makes second opinions sound fun("cancer road trips," she calls them).
(5)She leaves the medical advice to doctors, instead offering insightful and practical tips that reflect the world view of a young adult. "I refused to let cancer ruin my party," she writes, "There are just too many cool things to do and plan and live for."
(6)Ms. Carr still has cancer, but it has stopped progressing. Her cancer tips include using time-saving mass e-mails to keep friends informed, sewing or buying fashionable hospital gowns so you’re not stuck with regulation blue or gray and playing Gloria Gaynor’s "I Will Survive" so loud you neighbors call the police. Ms. Carr also advises an eyebrow wax and a new outfit before you tell the important people in your illness. "People you tell are going to cautiously and not so cautiously try to see the cancer, so dazzle them instead with your miracle," she writes.
(7)While her advice may sound superficial, it gets to the heart of what every cancer patient wants: the chance to live life just as she always did, and maybe better. [br] From Kris Carr’s cancer tips we may infer that_____.
选项
A、she learned to use e-mails after she got cancer
B、she wears fashionable dress even after suffering from cancer
C、hospital gowns for cancer patients are usually not in bright colors
D、the neighbors are very friendly with cancer patients
答案
C
解析
根据题干的cancer tips定位到第6段,该段列出了几个抗癌诀窍,几个选项的出处均在第2句。由该句的“so you’re not stuck with regulation blue or gray”可知,医院的病服都是蓝色和灰色,C中的“notbright color”与此相符,故为正确答案。A中的e-mails是该句的第一个诀窍一一建议病人用群发邮件的方式,与Carr何时学会使用邮件毫无关联,故排除A。B中的“fashionable dress”(时尚的裙子)并不等同原文的“fashionable hospital gowns”(时尚的病服),故B也可排除。D的“neighbors”出现在第三个诀窍中,原文并没有提到邻居是否对癌症患者friendly,D属于无中生有。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3755676.html
相关试题推荐
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
(1)IliveinAlbuquerque,NewMexico,andtherearesomehomelesspeoplein
(1)IliveinAlbuquerque,NewMexico,andtherearesomehomelesspeoplein
Which"ofinthefollowingphrasesindicatesorigin?A、ayearoffamineB、people
Today,manypeoplepreferto_____theprimetimenewsaltogether.Instead,they
PASSAGEONEWhatdoesthephrase"cancerposse"inPara.3referto?Itrefersto
Nowadays,moreandmoreyoungpeopletendtocelebratewesterntraditionalfe
(1)Whilethere’sneveragoodagetogetcancer,peopleintheir20sand30s
随机试题
Theseplasticflowerslookso___________thatmanypeoplethinktheyarereal.A、b
HowCustomsWorkA)Oneofthelittleritualsallintern
[originaltext]Youthinkit’sagoodidea;shedoesn’t.Youwanttotakeact
Whatdodietingandenergypolicyhaveincommon?TheSnackWelleffect.The
[originaltext]M:Thismoviehadmadearecordforattendance.W:Yes,Iknow.
以下不属于企业风险管理基本框架内容的是()。A.目标设定 B.资产负债 C.
下列处理医际关系的原则不正确的是()A.彼此平等、相互尊重B.彼此信任、相互协
关于老年人药物排泄叙述不正确的是A.老年人以肾小球为主的维持体液平衡的功能减退,
下列关于商业银行关系人的表述,错误的是()。A.关系人不包括商业银行的长期客
下列属于外国投资者并购安全审查内容的有( )。A.并购交易对国防安全,包括对国防
最新回复
(
0
)