首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Talking about illnesses, I’m quite surprised to see that in th
[originaltext]M: Talking about illnesses, I’m quite surprised to see that in th
游客
2024-09-08
62
管理
问题
M: Talking about illnesses, I’m quite surprised to see that in the UK, illnesses are very different from those in Algeria, to some extent. For instance, in the UK people seem to suffer from heart disease and stress quite a lot, whereas in Algeria, they seem to suffer from bowel problems more often.
W: Do the Algerians get cancer?
M: Cancer? Well, cancer exists there as well. But I think it’s more frequent in Britain than it is there. The reason for it, I think, is mainly to do with pollution, the levels of pollution that Britain has. It goes again with industry, and of course, stress. Algeria is slightly developed in the north, and that’s where we record most cancers, whereas the south is pretty healthy. So there is that kind of illness that is recorded there, but not very frequent. Other types of illnesses that people suffer from, especially young children here is asthma. There’s a lot of asthma. When it comes to other types of illnesses, like psychological disturbances and psychiatric related problems, it appears to me that in Britain people are madder than in Algeria.
W: Really?
M: It seems to be so. In the sense that less people go to the psychiatrist in Algeria than here. Is it a fashion? Is it a true reflection of the state of the society? I’m not sure.
W: Are there more psychiatrists here?
M: Oh, far more psychiatrists here than in Algeria. Yes. And people in Algeria would resort to a psychiatrist almost as a last resort for mental illnesses. They tend to rely on the family, because the family structure is again very different from that one in Britain.
W: Much stronger?
M: Yes, it’s much stronger. So the family would tend to support, or even hide, in some cases, they’re mentally ill. And try to help them within the family, often by ignoring their illness. Saying you are normal, therefore behave normally. And that’s what is expected from you. And it seems to work. But when you move away from these cases or psychological problems, you end up... you fall into the category of normal medicine. Like, if you have a broken limb, you end up in hospital. And you find hundreds of people with broken limbs being treated the same way as they would be treated in Britain. Really. Perhaps one thing to mention is that people use herbal medicine, or used to use herbal medicine more than in Britain. But I think now Britain uses it quite a lot as well.
6. What are the speakers mainly talking about?
7. According to the man, what is the reason for more cancers in Britain?
8. Which part of Algeria recorded most cases of cancer according to the conversation?
9. What would people in Algeria tend to do for mental illnesses?
10. What would happen if one has a broken limb in Algeria?
选项
A、The pollution level is higher in Britain.
B、The food in Britain is less healthy.
C、People in Britain seldom see a doctor.
D、People in Britain work longer hours.
答案
A
解析
本题问男士觉得英国有更多癌症的原因是什么。对话中男士提到,他觉得这主要与污染有关(mainly to do with pollution),由此可知A“英国的污染程度要更高”正确。B“英国食物没那么健康”没有在对话中提到。对话中只提到阿尔及利亚人很少看心理医生,C“英国人很少看医生”不对。对话中虽然提到英国人压力大,但没有提到D“英国人工作时间更长”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3749138.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Robert,youare20now,right?M:Right.W:Whatdoyouth
[originaltext]M:Hey,Sue.Didyoucatchthegamelastnight?W:Uh...whatgame
[originaltext]M:Hello,TomGrossman’soffice.HowmayIhelpyou?W:Hi,Tom.
[originaltext]M:(1)Hello!IsthatEYGCompany?W:Yes.SusanBrownisspeakin
[originaltext]W:Well,heisthesecondrichestmanintheworld,butitmayno
[originaltext]M:Madam,canIhelpyou?W:Yes.I’dliketobooktwoseatstoA
[originaltext]W:Thetripwasprettygoodexceptfortheflattirewegotonth
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]M:Hello,Heather!I’mlookingforyou!W:WhatcanIdoforyou,
Inphraseslikegenerallyspeaking,judgingfrom,ortalkingof,the-ingpartic
随机试题
Youwillhearfiverecordings.Foreachextract,therearetwotasks.ForTaskO
Ifyoudon’tknowwhereyou’regoinginlife,youare______towindupsomewher
期货交易所为期货交易提供设施和服务,但自身不参与交易活动,不参与期货价格形成,也不拥有合约标的商品。()A、正确B、错误A期货交易所是为期
Forhundredsofmillionsofyears,turtles(海龟)havestruggledoutofthese
出版专业初级和中级职业资格的取得,实行( )。A.评审制度 B.全国统一考试
关于装饰材料进场检验,下列项目中必须取样复验的有()。A、水泥的细度和凝结时间
有关血管内溶血的叙述,下列错误的是A.急性发作B.血红蛋白血症和血红蛋白尿C.肝
临床上最常用的测定细胞因子的方法是( )。A.免疫测定 B.分子生物学测定
下列承担民事法律责任的方式中,属于承担违约责任的方式有( )。A.继续履行
A.成熟性畸胎瘤 B.骨母细胞瘤 C.神经纤维瘤 D.髓母细胞瘤 E.软
最新回复
(
0
)