首页
登录
职称英语
Saving for the Future - Purpose of saving 1. Women sa
Saving for the Future - Purpose of saving 1. Women sa
游客
2024-09-08
46
管理
问题
Saving for the Future
- Purpose of saving
1. Women save
a. for their children’s【T1】______【T1】______
b. for a【T2】______【T2】______
2. Men save
a. for a【T3】______【T3】______
b. for their【T4】______【T4】______
- The necessity for women to save money for their old age
Needing money to support themselves after their husband【T5】______【T5】______
Needing money to look after their children if they get【T6】______【T6】______
- What can be done
1. Women need to look and【T7】______ ahead【T7】______
—Even women in their early twenties need to think about【T8】______【T8】______
—The【T9】______ of working women shows they are looking ahead【T9】______
2. Getting women themselves properly【T10】______【T10】______ [br] 【T9】
Saving for the Future
OK, so we’ve been looking at the attitudes of various social and cultural groups towards the management of their personal finances—how important they feel it is to save money, and what they save their money for. One aspect that we haven’t yet considered is gender. So if we consider gender issues we’re basically asking whether men and women have different attitudes towards saving money, and whether they save money for different things.
Let’s look at what men and women actually save for. Research studies of women in North America have found that women are far more likely to save for their children’s education and they are also more likely to save up in order to buy a house one day. The same studies have found that men, on the other hand, tend to save for a car, which by the way takes a surprisingly large amount of the household budget in North America. But the other main priority for men when saving money is their retirement. When they’re earning, they’re far more likely to put money aside for their old age than women are.
Now this is rather disturbing, because in fact the need for women to save for their old age is far greater than for men. Let’s consider this for a moment. To start with, it is a fact that throughout the world, women are likely to live many years longer than men, so they need money to support them during this time. Since women are likely to be the ones left without a partner in old age, they may therefore have to pay for nursing care, because they don’t have a spouse to look after them. Furthermore the high divorce rates in North America are creating a poverty cycle for women. It is the divorced women who will most often have to look after the children and thus they need more money to look after not just themselves but others.
So what can be done about this situation? The population in North America is likely to contain an increasing number of elderly women. The research indicates that at present for women it takes a crisis to make them think about their future financial situation. But of course this is the very worst time for anyone to make important decisions. Women today need to look ahead, think ahead—not wait until they’re under pressure. Even women in their early twenties need to think about pensions, for example, and with increasing numbers of women in professional positions there are signs that this is beginning to happen. Then research also suggests that women avoid dealing effectively with their economic situation because of a lack of confidence. The best way for them to overcome this is by getting themselves properly informed so they are less dependent on other people’s advice. A number of initiatives have been set up to help them do this.
选项
答案
increase
解析
本题与表明女性开始往前看的标志有关。空格前的the提示空格处应填入名词。录音提到,在职女性的增加表明女性已经开始往前看,故空格填入increase。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3749063.html
相关试题推荐
PASSAGETHREE[br]Whatistheauthor’spurposeofwritingthispassage?Tointro
(1)Studentloansarebasedonasimpleidea:thatagraduate’sfutureflow
(1)Studentloansarebasedonasimpleidea:thatagraduate’sfutureflow
bilingual讲座中提到“Thepurposeoftwo-waybilingualeducationprogramsistomakea
vary讲座中提到“Skillfulreadersvarytheirreadingratesaccordingtotheirpurpose
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatespurpose?A、Shesaiditforfu
Jackmovedinwithhisgirlfriendunderthe______ofwantingsavingmoney.A、pre
"Nofuelsotherthanpetroleumwillbefitforthispurpose."Thesentencemeans
Toimpressafutureboss,oneshoulddressneatly,be______,anddisplayintere
Imust_____yourfarewellrightnow,butonsomefutureoccasion,Ihopetosee
随机试题
PerhapslikemostAmericansyouhavesomeextrapoundsto【S1】______.Youmay
Therelationshipbetweenlanguageandgenderhaslongbeenofinterestwithi
Theitalicizedpartin"Thisismyrecreation,readingnovels"isusedasA、theo
[originaltext]M:HowmanystudentspassedtheCollegeEnglishTestlastterm?W
在平面直角坐标系中,以坐标原点0为极点,x轴的正半轴为极轴建立极坐标系。已知点
属于剧毒类有机磷杀虫药的是A.敌敌畏 B.甲胺磷 C.毒鼠磷 D.敌百虫
下列哪项不是克罗恩病的特点?( )。A.肠道纵行裂隙溃疡 B.炎症浸润肠壁全
A.胺碘酮 B.氯吡格雷 C.阿托伐他汀钙 D.链激酶 E.硝酸甘油禁止
园区发展规划报告中,环境保护规划的内容包括()。A.水污染控制规划B.环境监测和
混凝土结构体系应满足工程的()要求。A.承载能力 B.刚度 C.便利性
最新回复
(
0
)