首页
登录
职称英语
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you f
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you f
游客
2024-09-04
20
管理
问题
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given ONE minute to check through your work once more.
Please write the whole passage on ANSWER SHEET ONE.
Now, listen to the passage.
Sunrise, Sunset
Has it ever seemed to you like sunsets take longer than sunrises?_____________________
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
Sunrise, Sunset
Has it ever seemed to you like sunsets take longer than sunrises? On a basic level, it shouldn’t feel right. / Firstly, the way your eyes perceive light is different at the end of the day versus the start of the day. / Human eyes adapted to daylight may have a harder time / perceiving the changes in light as the day fades into the night. / Secondly, in the morning the air is clearer than it is in the evening. / At dawn the sun has to be pretty close to the horizon before it starts lighting up the sky.
选项
答案
Sunrise, Sunset
Has it ever seemed to you like sunsets take longer than sunrises? On a basic level, it shouldn’t feel right. / Firstly, the way your eyes perceive light is different at the end of the day versus the start of the day. / Human eyes adapted to daylight may have a harder time / perceiving the changes in light as the day fades into the night. / Secondly, in the morning the air is clearer than it is in the evening. / At dawn the sun has to be pretty close to the horizon before it starts lighting up the sky.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3743473.html
相关试题推荐
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyouf
Readcarefullythefollowingexcerpt,andthenwriteyourresponseinNOLESS
PASSAGETHREE[br]Whatisthispassagemainlyabout?Thepowerofartandcultur
PASSAGETWOGenderoccupationalsegregation/boundaries.语义题。设问词出现在原文第三段第一句。该句前半句指出
Whichofthefollowingitalicizedpartsservesasacomplement?A、Myparentsalwa
Readcarefullythefollowingexcerpt,andthenwriteyourresponseinNOLESS
"Ihopeyoucouldlistentoyourmother:sheistheonewhowillalwaysbehindy
Readcarefullythefollowingexcerpt,andthenwriteyourresponseinNOLESS
PASSAGETHREE[br]Besidestheplayers,whowilltheAdaptBBpotentiallydogoo
PASSAGETWO[br]WhichsportvarsitybetweenKCLandUCLisprobablythemostpo
随机试题
IfeltsoembarrassedthatIcouldn’tdoanythingbut______therewhenIfirst
Fewpleasurescallequalsuchofacookdrinkonahotday.A、thisB、allthisC、t
Whatisspecialaboutthisclass?[br][originaltext]Goodmorningeveryone.
Whenisthemanleaving?[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tsee
Muchattentionispresentlybeinggiventowhatistermed"functionalillite
请求宣告专利权无效的法定时间是专利授权后()A.2个月内 B.6个月内
与结核性积液相比,不符合恶性胸腔积液的特点的是A.胸腔积液和血清血管紧张素转换酶
调节维生素A、D、E、K代谢的微量元素( )。A.碘 B.钙 C.硒 D
(2020年真题)以下关于国家助学贷款办理流程的说法中,错误的是()A.由独立
建设工程取得现有国有土地使用权应支付的费用包括()。A.土地管理费 B.土地使
最新回复
(
0
)