首页
登录
职称英语
(1)Americans seeking jobs this side of the Atlantic should be aware that som
(1)Americans seeking jobs this side of the Atlantic should be aware that som
游客
2024-08-30
45
管理
问题
(1)Americans seeking jobs this side of the Atlantic should be aware that sometimes things are done differently here. Jennifer Vessels, of CareerJournalEurope.com, reveals the right way—and the wrong way—to get a post in Europe.
(2)Think like a local. That’s the tip from careers experts for potential expats looking to gain international experience. Learn what skills are needed in the country you are targeting and market yourself in a European way.
The Wrong Way
(3)After earning an MBA at night in international marketing, an ambitious product manager working for a computer-systems firm in San Jose, California, was ready to put his knowledge to use by relocating to Europe.
(4)To prepare, he used the Internet and his local library to research European countries. He decided that France and Germany were most appealing and, fortunately, his company had subsidiaries in both countries. When he approached senior management about seeking an expatriate assignment, they agreed that the subsidiaries would benefit from his talents.
(5)The product manager then submitted a formal proposal requesting a transfer to his boss, who was supportive and suggested that he send a resume outlining his accomplishments to hiring managers at the French and German offices. The product manager followed up by voice mail to explain his interest in joining their team.
(6)A few weeks passed without a response, so the manager sent another fax and left more voice-mail messages. His boss also directly contacted the hiring managers to stress how the new MBA graduate’s innovative marketing ideas would benefit the organisation. Both hiring managers agreed that the candidate would be a good addition to their teams, but said they needed more time to think about it.
(7)After six months of leaving voice mail and sending faxes highlighting his accomplishments, the product manager got frustrated and started seeking international opportunities outside the company.
What Went Wrong?
(8)The MBA had the right educational qualifications and a solid track record in the US, as well as the support of his management. Yet he made a critical mistake. He based his approach on techniques that work in the US, but not in Europe. He didn’t realise that when seeking a new position or transfer overseas, you must know your market well. Since the culture, business and decision-making style and needs of each European country varies, first-hand knowledge is essential.
(9) "The most common mistake Americans make is assuming that the needs and business practices of the European countries are the same as those in the US," says Erwin De Wolfe, a partner in the Brussels office of Kom/Ferry International, one of the world’s largest executive-search firms.
The Right Way
(10)The best way to understand the nuances of any country is to spend time there. By not visiting France or Germany, the product manager mistakenly assumed they were interested in marketing ideas from America. But that’s rarely the case.
(11)"We generally rely on the locals in country to drive our marketing campaigns, since they’re much closer to the customer than US personnel," says Patrick DeRoy, operations manager for Newbridge Networks, a local-and wide-area networking systems firm with operations throughout Europe. By offering new marketing ideas from a US perspective, the MBA and his boss were proposing exactly the opposite of what the European managers wanted. [br] If the product manager had applied to Newbridge Networks, his marketing ideas would have been _______.
选项
A、doubted
B、impressive
C、workable
D、rejected
答案
D
解析
最后一段末句表明这位产品经理提出的销售理念不会被欧洲公司所接受,文中提到Newbridge Networks是一家欧洲公司,因而这位产品经理应会被拒绝,因此,本题应选D。A的态度不如D坚决,doubted表明还有“接受”的余地,而原文没有表明有这种“余地”,因此A不正确;其他两个选项是褒义词,肯定不对。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3735800.html
相关试题推荐
Ina(n)_______universefilledwithstars,everylineofsightshouldeventuall
Whenweplayagame,weenjoywhatwearedoing,______weshouldnotplayit.A、
______hecomelate,givehimthemessage.A、HadB、ShouldC、WouldD、IfB虚拟语气题。shou
Isuggestedheshould_______himselftohisnewconditionsassoonaspossible.
Twoair-conditionershavejustbeeninstalledinourapartment,_____shouldmak
Ontheroadmotoristsshouldbeawareofcyclistsandbe______towardsthem.A、c
Heoughttoattendthemeeting,_______?A、shouldheB、oughtheC、shouldn’theD、
Shouldtheelderlyliveinthenursinghouse?Thishasbeenintenselydiscuss
Shouldstudentswhostudyaforeignlanguageandculturespendaperiodofti
Teacheristheengineerofhumansoul.Buthaveallteachersshoulderedthei
随机试题
燕子去了,有再来的时候;杨柳枯了,有再青的时候;桃花谢了,有再开的时候。但是,聪明的,你告诉我,我们的日子为什么一去不复返呢?——是有人偷了他们罢:那是谁?
Justiceinsocietymustincludebothafairtrialtotheaccusedandthese
Mostpeoplehaveoutsideinterestswhichtheypursueintheir【B1】______time
政府投资具有的特点是( )。A.强调投资的经济效益 B.财力雄厚 C
烧伤引起绿脓杆菌感染时最好选用的是A.红霉素B.庆大霉素C.氯霉素D.链霉素E.
下列说法错误的是()A.晨会活动的特点是简短性、及时性、教育性 B.班会活
“娉娉袅袅十三余,豆蔻梢头二月初。”古人的年龄有时不直接用数字表示,而是用一种与
关于生活小常识,下列说法正确的是:A.所有人都需要食用碘盐 B.天然维生素比合
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
某地下隧道为双向四车道分离式隧道,隧道右线长800m,左线长816m,设计净空宽
最新回复
(
0
)