首页
登录
职称英语
Halloween is an autumn holiday the Americans celebrate every year. It means
Halloween is an autumn holiday the Americans celebrate every year. It means
游客
2024-08-23
64
管理
问题
Halloween is an autumn holiday the Americans celebrate every year. It means "holy evening" , and it comes every October 31, the evening before All-Saints’ Day. However, it’s not really a church holiday, it’s a holiday for children.
Every autumn, when the vegetables are ready to eat, children pick large orange pumpkins. Then they cut faces in the pumpkins and put lights inside. It looks like there is a person looking out of the pumpkin!
The children also put on strange masks and frightening clothes every Halloween. Some children paint their faces to look like monsters. They carry boxes for UNICEF (the United Nations International Children’s Emergency Fund). They ask for money to help poor children all around the world. Of course, every time they help UNICEF, they usually receive a treat for themselves, too. [br] On Halloween children do the following things except they______.
选项
A、wear strange masks and frightening clothes
B、carry boxes or bags from door to door
C、paint their faces to be more beautiful
D、put candles in the pumpkins
答案
C
解析
文中第三段说在万圣节的那一天,孩子们都要穿上新衣,戴上面具,脸上涂成各种各样。因而可知C选项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3731910.html
相关试题推荐
HalloweenisanautumnholidaytheAmericanscelebrateeveryyear.Itmeans
HalloweenisanautumnholidaytheAmericanscelebrateeveryyear.Itmeans
Youandyourclassmatesaregoingtohaveapartytocelebratetheendofyourc
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[originaltext]M:Areyougo
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
因为高犯罪率,很多美国人担心自身安全。(becauseof)ManyAmericansareworriedabouttheirsafetybec
Hemingway’sfirstnoveltellsofthesadnessand______ofyoungAmericansliving
随机试题
[originaltext]W:Hello,Mike.DidyouenjoytheweekendinParis?M:Ye
Itisbelievedthatthebeautyofthevalleyisbeyond______.A、compareB、compar
[originaltext]M:Whereareyougoing,Catherine?TodayisSaturday.W:Saturday
Naturalflavoringsandfragrancesareoftencostlyandlimitedinsupply.Fo
JohnJuliusNorwichistheauthorofmorethanadozenbooksonNormanSicily
[originaltext]Internetanonymityhasalongandcontroversialhistory—its
1.题目:《兰亭集序》 2.内容: 3.基本要求 (1)有感情朗读
第二代窄带数字移动通信使用的技术为()。A.FDMA.B.TDMA.C.CDMA
假定投资者小王购买了某产品,该产品的当前价格还是82.64元,2年后可达到100
可摘局部义齿基牙观测时,一型观测线为A.近缺隙侧倒凹区小,远离缺隙侧倒凹区大
最新回复
(
0
)