首页
登录
职称英语
Doctors are starting to find more and more information that suggests a conne
Doctors are starting to find more and more information that suggests a conne
游客
2024-08-23
22
管理
问题
Doctors are starting to find more and more information that suggests a connection between exercise and brain development. According to some research, it seems that exercise can make blood vessels, including those in the brain, stronger and more fully developed.
The effects of exercise on brain development can even be seen in babies. Babies who do activities that require a lot of movement and physical activity show greater brain development than babies who are less physically active. Margaret Barnes, a pediatrician, believes in the importance of exercise. She thinks that many learning disabilities that children have in elementary school or high school can be traced back to a lack of movement as babies.
In studies with seniors, research has shown that exercise helps older people as well. The exercise does not have to be very difficult. The main goal is just to increase the heart rate. And especially when learning new movements, such as yoga or tai-chi, it appears that new memory paths open up in the brain. This can improve people’s short term memory. [br] According to Margaret Barnes, what causes many learning problems that children have in school?
选项
A、Low intelligence.
B、A lack of exercise when very young.
C、Social problems.
D、Difficult relationships with teachers.
答案
B
解析
第二段最后一句提到Margaret Barnes认为孩子在小学或高中时存在的学习能力上的不足可以追溯到他们在婴儿时期缺乏运动。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3731639.html
相关试题推荐
Doctorsarestartingtofindmoreandmoreinformationthatsuggestsaconne
Twomen,startingatthesamepoint,walkinoppositedirectionsfor4meters,t
Havingmadehisfirstfilmearlierthisyear,heis______startinginanewmusic
Havingmadehisfirstfilmearlierthisyear,heis______startinginanewmusic
Twomen,startingatthesamepoint,walkinoppositedirectionsfor4meters,t
Havingmadehisfirstfilmearlierthisyear,heis______startinginanewmusic
Twomen,startingatthesamepoint,walkinoppositedirectionsfor4meters,t
Twomen,startingatthesamepoint,walkinoppositedirectionsfor4meters,t
Havingmadehisfirstfilmearlierthisyear,heis______startinginanewmusic
Writeareportin80—100wordsbasedontheinformationinthefollowingcharto
随机试题
Innineteenth-centuryAmerica,practicallyeverythingthatwasbuiltinvolvedwo
"ButIjustpaid$1.69forthisbottleofwinelastweek.Howcometheprice
Ifyouwerelivinghere,____________________(你现在就会有和我们一样的感觉了).youwouldhaveth
IntheUnitedStates,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.But
根据现代室内装饰装修所表现的艺术特点,其流派可分为()。A:高技派 B:新洛
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
体内氧化所释放的能量迅速转化为热能者占总量的A.30%以上 B.50%以上
某步行街有卖化妆品、男装、女装、配饰、鞋子的五家店面由南向北排成一排(顺序未知)
Internet提供的最简便、快捷的通信服务为()。A.文件传输(FTP) B
最新回复
(
0
)