首页
登录
职称英语
The magazine published by your English Club has been encouraging readers to exch
The magazine published by your English Club has been encouraging readers to exch
游客
2024-08-16
61
管理
问题
The magazine published by your English Club has been encouraging readers to exchange information about books they have enjoyed reading in English. The books can be of any type(not only literature). Write a short review including a brief summary of the book which you have enjoyed read-ing, saying why you think others might enjoy it and what they might learn from it.
Write the review in at least 150 words and write it on the answer sheet.
选项
答案
The book I have just finished reading and really makes me impressed and emotional is the one called Eat, Pray, Love, written by an American female writer Elizabeth Gilbert.
Genuinely speaking, it tells the story of an American woman, who works as an editor in a magazine , after an agonizing marriage and a long period of divorce seesaw, and decides to travel around to meet different people and heal herself. She eats various Italian food, visits a famous yoga teacher in India and learns to meditate and to connect to God and find a way out of all the torture in Bali. Throughout the whole journey, she never stops praying and meditating until she finally saves herself.
Love is the main theme of this book: the remaining love to her ex-husband, the love from a man, the love for food and the love for God. All these are worth your tears. To travel along with the heroine is also a fantastic experience. Different people from different countries show different lifestyles and in the end you will find yourself in tranquility.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3722189.html
相关试题推荐
WhenEnglishasaforeignlanguageistaughttochildrenattheprimaryand
WhenEnglishasaforeignlanguageistaughttochildrenattheprimaryand
WhenEnglishasaforeignlanguageistaughttochildrenattheprimaryand
SupposeyouaredeanofEnglishDepartment,andyouarealsoaprofessortea
YourEnglishisquitegood.IthoughtyouwereAmerican—______.A、Ifthatdoesn’t
Ouranalystsareencouragingtheconstructionofmore______watertreatmentfacil
WrittenbyMargaretMitchell,______waspopularwithAmericanreaders.Asof201
______asitwasatsuchatime,hisworkattractedmuchattention.A、PublishedB、
YourEnglishteacherisstartingaclubtohelpstudentspracticeEnglishinthe
Aninternationalmagazinehasaskedforarticlesaboutfestivalsfromdiffer
随机试题
[originaltext]CanIletyouknowlater?(A)Thatwouldbefine.(B)No,Ican’tl
PASSAGETHREE[br]Whyisthereproductivecollapseparticularlyworrying?Becaus
[originaltext]ElizabethBlackwell,bornin1821inBristol,England,[16]wa
TheauthormentionseachofthefollowingasacauseofexcessinventoryEXCEPT_
某16层民用建筑,一层及二层为商业服务网点,每层建筑面积为3000㎡,分隔成单元
下列账户中期末如有余额表现在借方的有()。A.债权结算账户 B.投资权益账户
在1:500地形图上实量距离为30cm,高差为0.5m,则坡度为()。A.1
长期熬夜会对药物吸收产生影响,与下列哪一项有关()。A:药物因素 B:性别因
寻找房地产推广主题的方法主要有( )。A.从需求定位寻找 B.从产品定位寻找
认知心理学的主要特点包括()。 (A)从整体的观点出发研究构成人的心理的基本
最新回复
(
0
)