首页
登录
职称英语
What does the new study reveal? [originaltext]Huge rocks from outer space are fa
What does the new study reveal? [originaltext]Huge rocks from outer space are fa
游客
2024-08-14
52
管理
问题
What does the new study reveal?
Huge rocks from outer space are falling from the sky more than they have in the past. But there is no need to worry. A new study has shown that for the past 290 million years, large asteroids have been crashing into Earth more than twice as often as they did in the 700 million years before that. The journal Science published the study in January. But, even with the increased crash rate, asteroids still only hit Earth every million or few million years. The NASA lists its observation of large space rocks that could crash into Earth. It shows no major threats coming soon.
选项
A、Huge asteroids falling to Earth constitute a major threat to humans.
B、The rocks crashing into Earth are much larger than before.
C、Space rocks falling to Earth usually contain rare minerals.
D、There is no need to worry about the large asteroids falling to Earth.
答案
D
解析
题目问新研究揭示了什么。新闻中提到关于小行星的一项研究,研究表明小行星撞击地球的概率微乎其微,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3719090.html
相关试题推荐
What’sthemainthemeoftheconvention?[br][originaltext]Morethan6,000del
What’sthemainthemeoftheconvention?[br][originaltext]Morethan6,000del
What’sthemainthemeoftheconvention?[br][originaltext]Morethan6,000del
What’sthemainthemeoftheconvention?[originaltext]Morethan6,000delegates
Howmanypassengersweresavedintheaccident?[br][originaltext]AnIndonesia
Howmanypassengersweresavedintheaccident?[br][originaltext]AnIndonesia
Howmanypassengersweresavedintheaccident?[originaltext]AnIndonesiannavy
Whatarethemanandwomantalkingabout?[br][originaltext]M:Manypeoplesee
Whatarethemanandwomantalkingabout?[br][originaltext]M:Manypeoplesee
[originaltext]M:Canyoutellmethetitleofthisoilpainting?W:Sorry.Ido
随机试题
Readthearticlebelowaboutjobenrichment,akindofwaytopromotetheworke
SinceearlyNovember,casesofH1N1havecontinuedtodeclinenationwide,an
[img]2018m8s/ct_ehbj_ehbreadf_0035_201805[/img][br]Whenwillthelecturesbeh
Formanypeopletoday,readingisnolonger【S1】______.Tokeepuptheirwo
下列不属于信托公司股东不得有的行为的是()。A.与信托公司违规开展关联交易
为了鉴别肾源性或非肾源性尿红细胞形态,除了应用普通光学显微镜外,常采用A.扫描电
航空旅客国内运输中,“儿童”指年龄满____周岁但不满____周岁的人。( )
下列关于基金的叙述,正确的是()。 A.开放式基金以市场价格交易 B.封闭
心脏病患者,下列哪项不宜妊娠 A.心功能Ⅰ、Ⅱ级者 B.风心病心功能良好者
左肾结核无功能,右肾轻度积水,功能正常,经抗结核治疗仍有膀胱刺激症状。下步治疗方
最新回复
(
0
)