首页
登录
职称英语
Why is phosphorus important for the formation of life? [originaltext]A new study
Why is phosphorus important for the formation of life? [originaltext]A new study
游客
2024-08-13
67
管理
问题
Why is phosphorus important for the formation of life?
A new study suggests lightning strikes that hit Earth after its formation may have unlocked a necessary chemical element to support the beginning of life. Researchers say the lightning may have supplied enough phosphorus to Earth during the first billion years after the planet was formed. Scientists believe life started on Earth about 3.5 to 4.5 billion years ago. Phosphorus is an important element for the formation of life. It helps form cell structures and supports DNA, the material present in nearly all living organisms. But on early Earth, phosphorus is believed to have been locked inside minerals that cannot dissolve in water.
选项
A、It brings light and heat to the world.
B、It provides a special kind of nutrition.
C、It helps produce the needed energy.
D、It helps form cell structures and supports DNA.
答案
D
解析
题目问的是为什么磷对生命的形成至关重要。根据新闻可知,磷是形成生命的重要元素,它能帮助形成细胞结构并支持DNA。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3718051.html
相关试题推荐
We______anyattemptstoinfiltratecompanynetworkstoobtainuserinformation.A
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[br][originaltext]M1Hi
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[originaltext]M1Hi.Myn
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
Underwhatagecan’tchildrenshootadvertisement?[br][originaltext]16.Chil
Underwhatagecan’tchildrenshootadvertisement?[br][originaltext]16.Chil
Whatistheinterviewmainlyabout?[br][originaltext]WItsaysagrowingnumb
Whatistheinterviewmainlyabout?[br][originaltext]WItsaysagrowingnumb
随机试题
[originaltext]W:Chris,whenyouareonlyinthefourthgrade,youdecidedtod
[originaltext]Theworld’ssmartestadolescentsinmathematicsandsciencea
[originaltext]M:Comeon,Sally.HowarewegoingtoconvinceeverybodythatI’
高中历史《中华民国成立》 一、考题回顾 二、考题解析 【教学过
体检发现上肢血压升高,下肢血压不高或降低,形成反常的上、下肢血压差别,应考虑A.
1868年,俄国教育家乌申斯基出版了(),对当时的心理学发展成果进行了总结
甲企业2020年1月因无力偿还乙企业已到期的债务3000万元,经双方
关于财政支出规模的绝对指标,下列说法错误的是()。A.指以一国货币单位表示的、
根据《标准施工招标文件》的施工合同文本通用合同条款,“合同进度计划”是指由( )
总承包单位与中标的木工作业单位应签订()合同。A.总承包 B.施工分包
最新回复
(
0
)