首页
登录
职称英语
Who is Angela Baker? [br] [originaltext]M: I have with me in the studio today,
Who is Angela Baker? [br] [originaltext]M: I have with me in the studio today,
游客
2024-08-10
67
管理
问题
Who is Angela Baker? [br]
M: I have with me in the studio today, Angela Baker, founding member of the pressure group arcade and writer of the recent controversial book Emma’s all right now. Angela, your book has been seen as criticizing computer games quite directly. Are these games really as bad as that?
W: I just want to make it clear, first of all, that I don’t see computer games themselves as the enemy that some people do. Most games can generally be played for up to 3 hours each day without causing any serious harm to the user.
M: But your book centres around some of the problems your daughter experienced that you claim were the result of playing a game called Bloodbath II.
W: Yes, and our experience agrees with the result of a recent report that playing for more than five hours can often result in the player developing severe emotional problems.
M: Yes, Hoffman and Lake have especially pointed to the increased aggression that can be seen in subjects. But doesn’t your book just say the same things but less scientifically?
W: Well, yes, but our book is a true story of real people’s experiences. Emma did become more aggressive but what is important is that she cut herself off from her friends and teachers by physically attacking them. So here was a normal healthy fifteen-year-old girl with no friend who the school refused to accept.
M: And how did you react at this point?
W: Well, of course I was very worried and I knew I had to do something. And looking back, perhaps I did the wrong thing.
M: That was when you destroyed her home computer.
W: Well, like I say, I was going out of my mind. She would just sit down and play and not speak to me. So, in the end, one day, I picked up the computer and threw it out of the window.
M: And that’s when Emma ran away from home?
W: Yes, she just walked out of the house right afterwards and I didn’t hear from her for three weeks. Next thing we heard, she was in a police station in Brighton. She telephoned us from there, and said she wanted to come home.
M: That must have been quite a difficult moment for you.
W: Well, yes, hut the important thing was that she was willing to talk and start sorting out her problems.
M: And is Emma all right now?
W: She’s a totally new person. She’s made up with her friends and started studying for her A-level again but more importantly she realized that Bloodbath II and other such games were responsible for ruining her friendship and her studies.
M: So she doesn’t play any more.
W: Well, naturally all computer games are right out of the question now, hut after a year or so I went out and got her a new computer to help her with her studies and I’m really delighted that now she can make positive use of computers.
选项
A、A police station.
B、A railway station.
C、A local pub.
D、A nearby town.
答案
A
解析
文中提到Emma离家出走。这位女士三天没有Emma的音信,后文中提到“Next thingwe heard,she was in a police station in Bnghton.She telephoned us from there,and saidshe wanted to come home.”,可以看出Emma从布莱顿的警察局打电话回家。因此A选项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3714202.html
相关试题推荐
Whatis"Target"mentionedintheconversation?[br][originaltext]Reporter:Th
Whichoneiscorrectaboutspending?[br][originaltext]Reporter:Expertsexpec
Whichoneiscorrectaboutspending?[br][originaltext]Reporter:Expertsexpec
Whichoneiscorrectaboutspending?[originaltext]Reporter:Expertsexpecttomo
WhoisAngelaBaker?[br][originaltext]M:Ihavewithmeinthestudiotoday,
WhoisAngelaBaker?[originaltext]M:Ihavewithmeinthestudiotoday,Angela
Whyaretheteenagersmadetolistentoorchestras?[br][originaltext]W:Hey,
Whyaretheteenagersmadetolistentoorchestras?[br][originaltext]W:Hey,
Whyaretheteenagersmadetolistentoorchestras?[br][originaltext]W:Hey,
WhoisJenniferJenkins?[br][originaltext]M:I’vecometoKingsCollege,Lond
随机试题
Kissing,strokingandwildembracesarecommonenough,andnowthequiet,ro
《秦俑魂》的首演者是刘震。()
A.银翘散 B.止嗽散 C.败毒散 D.麻黄汤 E.小青龙汤治疗外感风寒
氢原子可以看成电子在平面内绕核做匀速圆周运动的带电系统。已知电子电荷为e.质量为
患者男,29岁。车祸致腹部开放性损伤,部分肠管脱出。紧急处理的方法是A.消毒碗覆
关于城市地下空间规划的表述,下列哪项是准确的?()A.随着地铁站、地下商业
(2018年5月)有关笔试的表述,不正确的是( )。A.可以对大规模的应聘者同
2020年田某取得全年一次性奖金80000元,选择单独计算缴纳个税,田某应
甲向乙购买一台设备,合同中未约定检验期,设备运回后甲经检验未发现问题,遂投入使用
在海拔1OOOm及以下空气清洁无明显污秽的地区,11OkV悬垂绝缘子串的片数为不
最新回复
(
0
)