首页
登录
职称英语
What do we learn about Singapore’s company Eat Just? [originaltext]Singapore app
What do we learn about Singapore’s company Eat Just? [originaltext]Singapore app
游客
2024-08-09
52
管理
问题
What do we learn about Singapore’s company Eat Just?
Singapore approved the consumption of meat made in a lab. This could revolutionise the way we eat. Cultured meat is grown in a laboratory, but it is real meat—real chicken to be precise. It looks and tastes like real chicken. The meat is from the company Eat Just. The "just" in the company’s name means "fair". No animals are killed to make the meat. This could change the meat industry. It could badly affect chicken and livestock farming. Singapore’s green light is just the start of a revolution. Many companies worldwide will get approval to grow meat. This could reduce the environmental impact of livestock farming and change the world for the better. We could see disease-free meat, an end to the use of drugs in meat, and an end to animal cruelty.
选项
A、It is the country’s largest chicken producer.
B、It is starting a revolution in meat industry.
C、It is seeking ways to improve livestock farming.
D、It is actually a cultured meat laboratory.
答案
B
解析
根据新闻定位句可知,新加坡该公司生产的肉将彻底改变我们食肉的方式,是肉类工业变革的开始。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3711954.html
相关试题推荐
WhatdoesAlansayabestboyis?[originaltext]W:IsupposethefirstquestionI
WhatdoesSaffronwanttoheinthefuture?[originaltext]M:Saffron,you’rele
Whatdoesthenewsreportaboutthenewlydevelopedbatteries?[originaltext]Thr
Whatdidthescientistsfindaboutthebluewhale?[originaltext]Forthefirstt
WhydidJodystarttolearnChinese?[originaltext]M:HelloandwelcometoLangu
[originaltext]M:Ireallyrespecttheoldmanfordonatingallhehastoacoll
[originaltext]M:Mum!Ican’ttellyouhowgladIamtobehome.Ihadahorrib
[originaltext]M:Lately,I’vebeensoforgetful.Ican’tseemtorememberanyth
WhichpartoftheUnitedStateswasattackedbysnowstorm?[originaltext]United
Whichisabetterwaytomanageworkersorstudents?[originaltext]Thestickrea
随机试题
OnThursdayafternoonMrs.Clarke,dressedforgoingout,tookherhandbagw
Itisnecessarythattheadministration________newworkers.A、hiresB、hiredC、wil
TheTruthabouttheEnvironmentA)Formanyenvironmentalists
下列关于急性胰腺炎酶学检查的叙述。正确的是A.血清淀粉酶多在发病l~2小时开始增
严寒或寒冷地区以外地区的工程管线应该根据()确定覆土深度。A.土壤冰冻深度
第一个管理任务包所含工作的完成将构成同一项管理工作所含多个其他管理任务包开始进行
以下属于定性评估方法的是()A.轮廓图法 B.动态排序列表法 C.折
改性沥青混合料所具有的优点中,说法错误的是( )。A、较长的使用寿命 B、较
机械设备装配时,蜗轮蜗杆传动机构的不足之处为()。A.传动比小 B.传动
根据现行财务制度和企业会计准则,新增固定资产价值的内容包括()。A.专有技
最新回复
(
0
)