首页
登录
职称英语
The conquering Europeans displaced the Aborigines, killing many, driving oth
The conquering Europeans displaced the Aborigines, killing many, driving oth
游客
2024-08-08
19
管理
问题
The conquering Europeans displaced the Aborigines, killing many, driving others from their traditional tribal ]ands, and eventually settling many of the tribal remnants on government reserves, where flour and beef replaced nardoo and wallaby as staple foods. And so, gradually, the vast store of knowledge, accumulated over thousands of years, fell into disuse. Much was lost.
However, a few European men took an intelligent and even respectful interest in the people who were being displaced. Explorers, missionaries, botanists, naturalists and government officials observed, recorded and fortunately in some cases, published. Today, we can draw on these publications to form the main basis of our knowledge of the edible, natural products of Australia. The picture is no doubt mostly incomplete. We can only speculate on the number of edible plants on which no observation was recorded.
Not all our information on the subject comes from the Aborigines. Times were hard in the early days of European settlement, and traditional foods were often in short supply or impossibly expensive for a pioneer trying to establish a farm in the bush. And so necessity led to experimentation, just as it must have clone for the Aborigines, and experimentation led to some lucky results. So far as is known, the Aborigines made no use of Leptospermum or Dodonaea as food plants, yet the early settlers found that one could be used as a substitute for tea and the other for hops. These plants are not closely related to the species they replaced, so their use was not based on botanical observation. Probably some experiments had less happy endings; L. J. Webb has used the expression eat, die and learn in connection with the Aboriginal experimentation, but it was the successful attempts that became widely known. It is possible that the edibility of some native plants used by the Aborigines was discovered independently by the European settlers or their descendants.
Explorers making long expeditions found it impossible to carry sufficient food for the whole journey and were forced to rely, in part, on food that they could find on the way. Still another source of information comes from the practice in other countries. There are many species from northern Australia which occur also in Southeast Asia, where they are used for food.
In general, those Aborigines living in the dry inland areas were largely dependent for their vegetable foods on seed such as those of grasses, acacias and eucalypts. They ground these seeds between flat stones to make coarse flour. Tribes on the coast, and particularly those in the vicinity of coastal rainforests, had a more varied vegetable diet with a higher proportion of fruits and tubers. Some of the coastal plants, even if they had grown inland, probably would have been unavailable as food since they required prolonged washing or soaking to render them non-poisonous; many of the inland tribes could not obtain water in the quantities necessary for such treatment. There was also considerable variation in the edible plants available to Aborigines in different latitudes. In general, the people who lived in the moist tropical areas enjoyed a much greater variety, than those in the southern part of Australia. [br] Pre-European Aboriginal tribes closer to the coast had access to ______ than the tribes further inland.
选项
答案
more varied food plants
解析
(文中最后一段提到Tribes on the coast…had a more varied vegetable diet with a higher proportion of fruits and tubers, 意为:海岸附近部落的食谱更多样化,也有更多的水果和块茎植物,即离海岸更近的居民部落比内陆的部落能够享受到更多的可食植物。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3711035.html
相关试题推荐
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
WhenEuropeansarrivedin______America,therewereonlyIndiansthere.A、whichno
HowmuchwasactuallyreceivedtohelpdisplacedSyrianslastyear?[originaltex
Thebusdriverhasastyleofdrivingandit’sfuntotrytofigureitoutthef
Thereissomedoubt______Juliacanpassherdrivingtesttomorrow.A、whetherB、
随机试题
Whoisthemantalkingto?[originaltext]W:Hi,Mr.Harrington.Whatpricerange
Whichofthefollowingsentenceshasanobjectcomplement?A、Sheboughtmesomet
Ifithadnotbeenforyourhelp,I(notfinish)____________theworksoeasily.w
[originaltext]TheAmericanCivilWarbeganonApril12,1861inSouthCarol
A:Whatdoyouplantodothisweekend?
DES加密算法的密钥长度为56位,三重DES的密钥长度为()位。A.168
为缓解市区人口过于集中、交通拥挤、住房供应不足等问题,大城市通常在郊区发展(
被代理人知道保险代理人的代理行为违法时,不做反对表示,由()承担连带责任。A.
现代认知心理学把人的记忆系统分为()、()和长时记忆三个子系
高层建筑给水及排水铸铁管的柔性连接应采用()。2014A.石棉水泥密封 B.橡
最新回复
(
0
)