首页
登录
职称英语
[originaltext] Young people are perhaps better-known for spending money than
[originaltext] Young people are perhaps better-known for spending money than
游客
2024-08-02
55
管理
问题
Young people are perhaps better-known for spending money than saving it. But some new banking websites are seeking to change that.(15)These websites offer young people the information and tools they need to watch over their money. The websites also let the users share their financial experiences with other young people. Nineteen-year-old Alix Scott has been working at a store this summer. He is saving money to pay for the tuition next year. He has to rely on his own savings to pay all his college money because his parents can’t afford to get a loan.(16)But instead of putting his money in a local bank, Scott began using SmartyPig, a web-based banking service, which can help him overcome the impulses to just spend the money. Michael Ferrari developed SmartyPig with a friend in 2007. SmartyPig is really all about helping people save for very specific financial goals, such as a wedding, a vacation or an iPhone.(17)Ferrari says SmartyPig opened after he started a college savings account for his new baby. He says that experience helped him realize the power of saving for a specific goal. Helping other savers pay attention to their goals is the idea behind his online company.
15. What does the speaker say about the banking websites?
16. Why does Scott choose SmartyPig instead of the local bank?
17. When did Ferrari open SmartyPig?
选项
A、Because SmartyPig makes him careful with his money.
B、Because SmartyPig helps him realize his financial goal.
C、Because the local bank is less convenient.
D、Because SmartyPig can offer him a loan.
答案
A
解析
短文中提到,Scott并没有把自己赚的钱存在当地银行,而是使用网络银行服务SmartyPig,这个网站可以控制他花钱的冲动。即SmartyPig帮助Scott细心管理自己的钱财,而不是乱花钱。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3702338.html
相关试题推荐
Whatmethoddoestherobotusetolearnnewthings?[originaltext]OpenAI,anarti
Whatlengthwillthehigh-speedrailbeextendedinsixyears?[originaltext]Sin
Whatactivityranksfirstintermsoftheamountoftime?[originaltext]ForChin
HowlonghastheNov.11shoppingspreecontinued?[originaltext]Initstransform
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?[br][originaltext]M:YouknowIa
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?[br][originaltext]M:YouknowIa
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
[originaltext]M:Sorry,I’mlate.Didyouhearaboutthetrains?W:Yes,Iheardthe
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofbiology?W:It’sgivenmeahardtime,thoug
[originaltext]M:Youdidn’tgototheconcertlastnighteither,didyou?W:No,I
随机试题
Whichofthefollowingcanbestserveasthetitleofthepassage?[originaltext
Throughoutevolution,humanshavebeenactive.Ourancestorschasedpreyas
MostAmericansconsiderthemselvesfriendlypeople.(1)______inthesouthern
Irecommendthattheplanning______untilallthematerialshavebeensupplied.
近30年来,中国经济快速发展,居民生活水平有了显著提高,居民的消费支出结构(consumptionexpen—diturestructure)也日趋
微信运营是出版机构( )的重要表现。A.用户思维 B.在场思维 C.时效思
债务人对银行的实质性信贷债务逾期()天以上,债务人即被视为违约。A.30 B.
公募基金份额发售前,基金托管人需在指定网站上登载的文件包括( )。 Ⅰ基金份
该公司预售转让时,开发建设的投资不应低于()亿元。A.2 B.3
下列有关非抽样风险的说法中,错误的是( )。A.注册会计师未能适当地定义误差会
最新回复
(
0
)