首页
登录
职称英语
In America, the best-known (11) to be on December thirty-first is Times Squ
In America, the best-known (11) to be on December thirty-first is Times Squ
游客
2024-07-27
47
管理
问题
In America, the best-known (11) to be on December thirty-first is Times Square in New York City. Hundreds of thousands of people gather in the cold. They (12) together and wait for midnight. It feels like a huge party. The people count down the (13) seconds. "Ten... nine...eight..." All eyes watch a huge glass ball as it (14) a pole on top of a tall building. Someone in the crowd says it looks like a bright piece of snow. Someone else says it looks like thousands of stars. This is a (15) Times Square tradition. [br]
In America, the best-known place to be on December thirty-first is Times Square in New York City. Hundreds of thousands of people gather in the cold. They crowd together and wait for midnight. It feels like a huge party. The people count down the final seconds. "Ten...nine...eight..." All eyes watch a huge glass ball as it slides down a pole on top of a tall building. Someone in the crowd says it looks like a bright piece of snow. Someone else says it looks like thousands of stars. This is a famous Times Square tradition.
选项
答案
final
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3695223.html
相关试题推荐
TheevidencekeepsmountingthatAmericaisnolongeraleaderwhenitcomes
TheevidencekeepsmountingthatAmericaisnolongeraleaderwhenitcomes
TheevidencekeepsmountingthatAmericaisnolongeraleaderwhenitcomes
FewAmericansstayinonepositionoroneplaceforalifetime.Wemovefrom
FewAmericansstayinonepositionoroneplaceforalifetime.Wemovefrom
FewAmericansstayinonepositionoroneplaceforalifetime.Wemovefrom
FewAmericansstayinonepositionoroneplaceforalifetime.Wemovefrom
FewAmericansstayinonepositionoroneplaceforalifetime.Wemovefrom
_____(全世界都知道),MarkTwainisagreatAmericanwriter.Asisknowntotheworld此处考
AnAmericanresearcherhasdevelopedasimpledevicetohelpstopsnoring(打鼾
随机试题
[originaltext]M:HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.Theflowersarebea
Whichofthefollowingsentencesexpressesprobability?A、Hemusthavepickedup
HowlongdidthespeakerstayinHollywoodlastChristmas?Shestayedtherefor_
A.知母B.栀子C.淡竹叶D.天花粉E.夏枯草能清热生津,消肿排脓的药物是()
下列各项,不属于筹资活动产生的现金流量的是()。A.支付职工薪酬的现金 B
在转换阶段,社会工作者所扮演的角色包括()。A.领导者 B.决策者 C.协助
时时眩晕,面白神疲,大便溏薄,小腹坠胀,舌质淡,脉细弱者,治法宜选 A.补脾益
甲与乙投宿同一旅店时,甲得知乙身携巨款,于是甲利用聊天机会在乙的茶杯中偷放安眠药
关于项目社会评价中利益相关者的说法,正确的是()。A.利益相关者是指与项目有直
根据《建筑起重机械安全监督管理规定》,建筑起重机械安装完毕后,由()组织验收。
最新回复
(
0
)