首页
登录
职称英语
Over a million people visit Hawaii (夏威夷) each year because of its beautiful
Over a million people visit Hawaii (夏威夷) each year because of its beautiful
游客
2024-07-23
55
管理
问题
Over a million people visit Hawaii (夏威夷) each year because of its beautiful weather and wonderful scenery(景色). The Hawaiian islands have very mild temperatures. For example, August, the hottest month, averages 78.4°F, while February, the coldest month, averages 71.9 °F. In addition, the rainfall in Hawaii is not very heavy because mountains on the north of each island stop incoming storms; for instance, Honolulu averages only 23 inches of rain per year. This beautiful weather helps tourists to enjoy Hawaii’s wonderful natural scenery, from mountain waterfalls to fields of flowers and fruits. And Hawaii’s beautiful beaches are everywhere--from the lovely Kona coast beaches on the large island of Hawaii to Waikiki Beach on Oahu. Warm sunshine and beautiful beaches--it is not surprising that so many people visit Hawaii each year. Are you going to join us? Don’t miss the chance!
Hawaii
Famous for its: 1) (46)______ , and
2) (47)______
Average Temperature: ranging from (48)______ to 78.4 °F
Annual rainfall in Honolulu: (49)______ .
Attractions for tourists: (50)______ and beautiful beaches [br]
选项
答案
23 inches
解析
文中第四句话末尾处“Honolulu averages only 23 inches of rain per year。”可以找到这个答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3689669.html
相关试题推荐
Peoplehave(11)flyingsaucersforovera(12)yearsnowandscientistshav
Peoplehave(11)flyingsaucersforovera(12)yearsnowandscientistshav
Onlyinrecentyearshavepeoplebeguntorealizetheimportanceofwildlifepro
Paragraph1______.[br]Themovementofpeopletoandfromthecitycanexplain
Marketresearchisusuallyvery______,involvingthousandsofpeopleanswering
Mostpeoplefoundtheseeminglyendlessmeeting(endure)______.unendurable本题测试的是
Itcanbeinferredfromthefirstparagraphthatlongtimeagomanypeopledidn
Itcanbeinferredfromthefirstparagraphthatlongtimeagomanypeopledidn
Strangethingshappentotimewhenyoutravel,becausetheearthisdividedi
HowmanyU.S.dollarswillbeinvestedintheproject?About______million.[br
随机试题
[originaltext]M:Hello,I’dliketoseesomebrochures.I’mthinkingoftak
Dothefollowingstatementsreflectthesituationasdescribedbythewriterin
在十二世纪及随后的几个世纪中,炼金术(alchemy)在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意。虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是
What’sthepatient’ssymptom?[originaltext]M:Hello.What’syourname?W:She
AnimalslikebearsandbluewhalessharetheEarthwithus.Theyfascinateu
我国著作权法规定,公民著作权中的财产权保护期一般为( )。A.作者终生及其死亡
2009—2019年,城镇私营单位平均工资年均增长率最高的是:A.科学研
下列建筑中,耐火等级应采用一级的是()。A.建筑高度为24m的医院 B.建筑
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
青春期甲状腺肿时首选治疗方法是 A.口服硫氧嘧啶类药物 B.行甲状腺
最新回复
(
0
)