首页
登录
职称英语
Never give out identifying information such as home address, school name, or
Never give out identifying information such as home address, school name, or
游客
2024-07-18
17
管理
问题
Never give out identifying information such as home address, school name, or telephone number in a public message such as chat or newsgroups, and be sure you’re dealing with someone both you and your children know and trust before giving out this information via E-mail. Do not post photographs of your children in newsgroups or on web sites that are available to the public.
Never allow your child to arrange a face-to-face meeting with someone they "meet" on the Internet. If a meeting is arranged, make the first one in a public place, and be sure to accompany your child.
Remember that people online may not be who they seem. Because you can’t see or even hear the person it would be easy for someone to misrepresent him or herself. Thus someone indicating that "she" is a "12-year-old girl" could in reality be a 40-year-old man.
Remember that everything you read online may not be true. Any offer that’s "too good to be true" probably is. Be careful about any offers that involve you going to a meeting, having someone visit your house, or sending money or credit-card information.
Remember that personal computers and online services should not be used as electronic babysitters.
Get to know your child’s "online friends" just as you get to know all of their other friends. [br] According to the passage, people should ______.
选项
A、arrange a face-to-face meeting for their child and his/her friends on the net
B、never give out the personal information like home address in a public message
C、treat personal computers as electronic babysitters of their child
D、be indifferent to any offers that even don’t involve them sending credit-card information
答案
B
解析
事实细节题。题目询问根据文章,人们应该做什么。根据文章首条规则,人们在网络上不要泄漏任何私人的信息。因此,选项B(从不要在公共信息上透露像家庭住址之类的个人信息)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3682689.html
相关试题推荐
PurchasingInformation—PurchasingTicketsOnlineIt’seasy—andsafe—top
Ifwe(get)______upearlier,wewouldnothavemissedtheschoolbus.hadgot/had
UsefulInformationaboutBeijin
UsefulInformationaboutBeijin
Afterhergraduationfrommiddleschool,shedecidedto______hereducationin
Ifyouworkfrom9:00a.m.to4:30p.m.everyday.Whichschoolwillyouchoose?
Ifyouworkfrom9:00a.m.to4:30p.m.everyday.Whichschoolwillyouchoose?
Thispocketbookgives______informationabouthowtomakeabookshelfonyour
Therewerethenmorethan200children______musicintheschool.A、tostudyB、s
So,youlovetheInternet.It’sagreatplacetofindinformationorgoshop
随机试题
IfIsayIdon’tthinkmuchofthisbook,thismeansthat______.A、Ineverread
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13whicharebasedonReadingP
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperitya
Undergroundticketsareavailableatallundergroundstations.Ticketprices
儿童鼻出血最常见于()A.中鼻甲前端 B.鼻中隔前下部 C.下鼻
公司今年的每股收益是1元,分配股利0.3元/股,该公司利润和股利的增长率都是4%
晓颖是个诚实勤奋好学的好学生,这些特征属于()A.性格 B.能力 C.气质
济生肾气片除能温肾化气外,还能A.填精止遗 B.利水消肿 C.补肾强腰 D
对于非同一控制下,因追加投资导致长期股权投资由权益法转为成本法的(不构成一揽子交
下列施工现场文明施工措施中,属于管理措施的是( )。A.现场按规定设置标志牌
最新回复
(
0
)