首页
登录
职称英语
It is ______. [br] She has ______ to practice English. [originaltext] I am a
It is ______. [br] She has ______ to practice English. [originaltext] I am a
游客
2024-07-11
59
管理
问题
It is ______. [br] She has ______ to practice English.
I am a college student and my major is painting. Lily was my high school friend and now she lives in the United States. Yesterday she came home for her vacation so we met again for the first time in three years. She told me there are many foreigners living in New York, so there are many kinds of English you can hear, such as Japanese-English and Chinese-English. The language they speak is a mixture of many languages but nobody worries about it. Lily studies English but most of her friends are Japanese, and her boyfriend is Japanese, too. They seldom speak English, so she has little opportunity to practice her English. I’m not going to study in the U.S.. I plan to further my study in Italy. I wonder whether the same thing will happen to me, too.
选项
答案
little opportunity
解析
What is Lily’s problem in her study of English?
根据叙述可知“Most of Lily’s friends are Japanese,and her boyfriend is Japanese,too.”他们很少说英语,因此莉莉在学习英语方面的问题是“...has little opportunity to practice her English...”即“很少有机会练习英语”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3672228.html
相关试题推荐
Itis______.[br]______ago.[originaltext]Iamacollegestudentandmym
[originaltext]Iamacollegestudentandmymajorispainting.Lilywasmy
[originaltext]M:Whereareyougoingonholidaythisyear?W:Idon’tknowyet.
[originaltext]M:Whereareyougoingonholidaythisyear?W:Idon’tknowyet.
[originaltext]W:Goodmorning,BritishAirways.HowcanIhelpyou?M:Goodroo
[originaltext]Myfavoritesportisrunning.ButwhenIranmyfirstmile,i
[originaltext]M:WelcometoBritain.MayIseeyourpassportpapers,please?W:
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,I’mStoneWilliams.I’ve
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow,Mary?W:WearelivingonMainStree
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow,Mary?W:WearelivingonMainStree
随机试题
LanguageDespitethefactthatmanydefinitionsoflanguagehavebeenproposed,
TheAlzheimer’sAssociationandtheNationalAllianceforCaregivingestimate
BornonJuly31,1965,inGloucestershire,England,JoanneKathleenRowling
患者从高处跌下已3小时,左腰部受伤疼痛剧烈,血尿。查体:BP80/60mm
患者,女,36岁。患乳房囊性增生病,两侧乳房有边界不清的坚实肿块,其大小与月经周
钩藤粉末中含有A.草酸钙方晶B.草酸钙柱晶C.草酸钙针晶D.草酸钙簇晶E.草酸钙
由建设单位提出的工程变更处理中,()对建设单位要求的工程变更提出评估意见。
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示 B.如
假设某银行体系:(1)原始存款总额为100万元;(2)法定准备金额为8%;(3)
下列国际贸易理论中,认为“各国应该集中生产并出口那些能够充分利用本国充裕要素的产
最新回复
(
0
)