首页
登录
职称英语
[originaltext] All food chains begin with the sun, and all food chains become
[originaltext] All food chains begin with the sun, and all food chains become
游客
2024-07-05
64
管理
问题
All food chains begin with the sun, and all food chains become broken up if one of the links disappears.
All life depends on energy from sunlight. Only plants can use this energy directly. Their leaves are little factories that use sunlight to make food from water and things in the soil and air.
Plants in turn feed all other living things. Animals can only use the sun’s energy after. it has been changed into food by plants. Some animals feed directly on plants, others eat smaller animals. Meat-eating animals are only eating plants indirectly. What about human beings? We are members of many food chains. We eat vegetables and fruit. We also eat meat and drink milk. This means the sun’s energy passes through plant to animal before it reaches us.
Nature is a great thing. Any food chain always produces enough for each of its members if it is left alone. When there isn’t enough food for any link in the chain, some of its members die off. So the balance is always kept.
According to this article, what are all food chains connected with?
选项
A、Plants.
B、Sun.
C、Animals.
D、Human beings.
答案
B
解析
本题要适应听力题,由对话到文章的转变,尤其是要听懂第一句“All food chains begin with the sun.”如果第一句漏掉了,可以根据后面的文章内容来做,重点在于“All life depends on energy from sunlight.”等句子上面。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3663371.html
相关试题推荐
[originaltext]ThewaltzoriginatedinGermanyfromtheenergeticfolkdances
[originaltext]W:Youseemverytiredlately.M:It’smynewjob.It’shardwork
[originaltext]M:IwassurprisedtoseeKateusingthatmicrophoneyouweregoi
[originaltext]M:Ineedtopostthisletter.W:Wouldyoumindwaitaminutepl
[originaltext]M:Whatabeautifulhouse!Didyoupaintit?W:No,Ihadthepai
Whatkindofhobbyshouldthebaseballplayerhave?Have______.[originaltext
Whathobbiesmaybecomeoccupations?Painting,writingand______.[originalte
[originaltext]M:Haveyougoteverythingnow?W:No.Istillhavetogetapou
[originaltext]M:AreyoureallyleavingforHawaii,Mary?W:Ithinkso,I’veg
[originaltext]M:Excuseme,cartyoutellmewherethebookstoreis?W:Yes.Th
随机试题
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecaus
WhichofthefollowingunderlinedphrasesindicatesCOMPARISON?A、Thecarhadas
MarkTwain,whowrotethestorywe’regoingtoread,traveledquitealotoften
Yearsago,doctorsoftensaidthatpainwasanormalpartoflife.Inpa
Itisofnouse______withhim.A、toargueB、argueC、arguingD、tohavearguedA固定搭
[originaltext]Thankyouverymuchindeed.[/originaltext][audioFiles]audio_ehbm
枳实导滞丸的组成药物不包括A.枳实、大黄 B.白术、神曲 C.茯苓、泽泻
当过程平均远远小于可接收质量限时,抽样检验应考虑()。 A.降低样本量以节省
下列关于填石路基工程质量检验基本要求的说法错误的是()。A.填石路基上路床允许
本能冲动和被压抑愿望属于( )。A.意识冲突 B.潜意识冲突 C.前意识冲
最新回复
(
0
)