首页
登录
职称英语
How do people feel about doctor’s income? Many people in the United States think
How do people feel about doctor’s income? Many people in the United States think
游客
2024-07-03
45
管理
问题
How do people feel about doctor’s income? Many people in the United States think that doctors are ______ . [br]
The cost of medical care in the United States is very high. The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem.
A visit to a doctor’s office costs people from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. Many people in the United States think that doctors are overpaid. Most doctors, however, disagree. They say that they Were required to study medicine for a long time. Tuition for many years of medical education costs a lot of money. And young doctors need a lot of money for their work. So, they charge people high prices for medical care. Therefore it is possible that the high cost of medical care in America is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, one way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition.
选项
答案
fifteen to fifty
解析
根据A visit to a doctor’s office costs people from fifteen to fifty dollars. 可知, 每次的花费在15到50美元之间。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3661382.html
相关试题推荐
Howmanypeoplewerekilledinthefire?______.Eighty-four根据原文(14)处可得出答案。
Accordingtothearticle,peopleoftenknowEinstein’s______.[br]Duringtheu
(61)Inprimitivesocietiessickpeoplehadtorelyonmedicinemenandwitchdoc
(61)Inprimitivesocietiessickpeoplehadtorelyonmedicinemenandwitchdoc
(61)Inprimitivesocietiessickpeoplehadtorelyonmedicinemenandwitchdoc
Peoplearefindinglessandlesstimeforrelaxingthemselvesbecause______.[b
Peoplearefindinglessandlesstimeforrelaxingthemselvesbecause______.[b
Doctorsareconfidentthathe’llmakeafull(recover)______.recovery本题考查名同用法.空
Howmanypeoplearealmostblindtoallcolors?Thereare_____________________
AIDShaskilled22millionpeopleanditspreadswithfrighteningspeed.Nok
随机试题
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfri
I______itifIhadenoughmoney.A、shouldhaveboughtB、hadboughtC、willhaveb
Haveyoueverfeltslightlyundertheweather,calledyourdoctorforadvice
Ihavecloselywatchedmygeneration,knownasTheMillennials,for29years
Thebackgroundmusicinanassemblylineisdesigned____________(不被听到).nottob
混凝土的运输能力应满足()的要求。A.凝结速度 B.浇筑时间 C.浇筑
模糊测试(Fuzztesting)是一种通过向目标系统提供非预期的输入并监视异
下列关于有限合伙人财产份额转让及出质的表述中,不符合《合伙企业法》规定的有( )
下列关于细胞的生命历程的叙述,正确的是()。A.只有细胞生物才可能具有癌基因
如图所示,边长为4米和2米的两个正方形,开始在左边重合,大正方形不动,小正方形自
最新回复
(
0
)