首页
登录
职称英语
What course were the speaker’s father and mother both interested in? They were b
What course were the speaker’s father and mother both interested in? They were b
游客
2024-06-30
64
管理
问题
What course were the speaker’s father and mother both interested in? They were both interested in______.
My mother told me how she and my father got together when they were young. (11) My mother was interested in a young man in her English literature class at college, but she was too shy to let him know. One day she heard that he was on his way to the library for a certain book. (12)She rushed to the library, found the book and stuck in it a letter from her mother. "Why would he want to read a letter from grandma?" I asked."Of course he wouldn’t," mom said, "(13)but if he’s any kind of gentleman, he’ll return it to me. (14)My dormitory number was on the envelope." The next day he appeared with the letter and asked my mother out on a date. (15)The book was Great Expectations. And that’s how my father and mother fell in love.
选项
答案
English literature
解析
本题询问作者的父母都对什么课程感兴趣。短文开头部分作者介绍说My mother was interested in a young man in her English literature class at college,由此可知,作者的父母很有可能都对英国文学课感兴趣。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3656072.html
相关试题推荐
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[br][originaltext]Gorge
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[br][originaltext]Gorge
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[br][originaltext]Gorge
WhoisWashington’sfather?Hisfatherisa______.[originaltext]GorgeWashi
______wehavefinishedthecourse,weshallstartdoingmorerevisionwork.A、Fo
Assoonasthechildwas______,theirmothergotthemoutofbedandintothe
Intheadvancedcourse,studentsmusttakeobjectivetests______monthlyinterv
Fewcompaniesareinterestedinprovidingthesoftwareweneed______themarketi
Inadditiontothe(require)______courses,therearestillsomeothercourses
ShortCoursesInordertoprovideopportunit
随机试题
Almosteveryfamilybuysatleastonecopyofanewspapereveryday.Somepeople
Ifyouhavetrouble______thepoems,thenotesonthemarginswillhelpyou.A、to
TheBirthofScientificEnglishA)Worldscienceisdominate
WhendidPostofficeinBritainemploycats?[br][originaltext]Martin:Hither
Athleteswithadifferentkindandlevelofdisabilityarecompetingatthe
某患儿因主诉“经常性腹胀、腹痛、腹泻”而入院治疗,父母反映上述症状一般出现于喝鲜
患者,男性,58岁,隐裂有牙髓症状,牙冠短,咬合紧,根管治疗后,适宜的修复是A.
RF高滴度:A.类风湿关节炎 B.强直性关节炎 C.系统性红斑狼疮
2006年3月,胡锦涛在看望出席全国政协十届四次会议的委员时指出,要教育广大干部
临床急性胃炎最常见的病因是A.化学性因素 B.物理性因素 C.应激性因素
最新回复
(
0
)