首页
登录
职称英语
You don’t have to pay high prices for air travel any more. There are lots of
You don’t have to pay high prices for air travel any more. There are lots of
游客
2024-06-28
49
管理
问题
You don’t have to pay high prices for air travel any more. There are lots of alternatives to regular, full-priced plane tickets if you can plan far enough ahead. Here are a few of the options.
"No extra" airlines charge very low prices for most flights. These airlines offer the same services as other airlines, but you sometimes have to pay extra for them. For example, you may have to pay for any food or drinks you have on the plane, and you may have to pay extra if you check baggage instead of carrying it on the plane.
Seats on charter (包租) flights are usually sold as part of a package deal with hotel accommodations. You can get great prices on these charter flights, but occasionally you have to spend long hours waiting in airport because charter airlines often own only one or two planes, and one late flight means that all flights are late.
Regular airlines may offer special rates if you book your flights in advance and fly on certain days of the week when they don’t expect to have full planes. These special prices are called "super savers", and you have to ask for them when you call the airline. If you make any changes in your travel plans after you buy the ticket, you may have to pay a penalty (罚金). [br] According to the third paragraph, we know that characteristics of charter airlines do not include that ______.
选项
A、they are sold together with hotel accommodation
B、they are part of a package deal
C、they own only one or two planes
D、they cost more than regular airlines
答案
D
解析
文章第三段描述了charter airlines的特点。A、B在第一句可以找到依据,C也叙述。而D与事实不符。因为租机的价格是低于一般航机的,这正是文章介绍的内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3653662.html
相关试题推荐
Youdon’thavetopayhighpricesforairtravelanymore.Therearelotsof
Youdon’thavetopayhighpricesforairtravelanymore.Therearelotsof
Vancouveris______.[br]Theunderlinedphrase"hasgreatoff-seasonprices"pro
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[br]Whoat
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[br]Whatd
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[br]Whyco
Weappreciatethegoodqualityofyourproducts,butunfortunatelyyourpricesap
Shetraveledagreatdeal______A、somostofherfriendsdidB、asdidmostofhe
A—grouptravelB—touronapersonalbasisC—freeguided
A—grouptravelB—touronapersonalbasisC—freeguided
随机试题
[originaltext]There’sbeenanotherdayofnegotiationinAlgierstotrytos
______stormswreakedhavoconthearea,leavingthreepeopledeadanddozensinj
Imeant______youaboutit,butIforgottodoso.A、tellingB、havingtoldC、to
Hiddenvalleylooksalotlikethedozensofothercampsthatdotthewoods
[originaltext]Togetusstartedthissemester,I’mgoingtospendthefirst
急性心肌梗死时,下列哪种血清酶持续时间可能最长A.MB B.AST C.CK
A.发绀 B.皮肤潮红 C.两者均有 D.两者均无SaO2<75%()
用于治疗久咳虚喘之证,最宜选择的药物是()A.川贝母 B.桑白皮 C.
某景区,一字形排列建有6栋2层木结构建筑,使用性质为餐饮、商店。每栋之间
假定某国2016年国民生产总值为20000亿美元,短期外债余额为250亿美元,当
最新回复
(
0
)