首页
登录
职称英语
The following is a Job Advertisement. After reading it, you should give brief an
The following is a Job Advertisement. After reading it, you should give brief an
游客
2024-06-21
49
管理
问题
The following is a Job Advertisement. After reading it, you should give brief answers to the 5 questions (No. 56 through No. 60) that follow. The answers (in no more than 3 words) should be written after the corresponding numbers on the Answer Sheet.
Job Advertisement
Our company is Tianhe Automobile Company and we are seeking for a mature, competent secretary whose main responsibility is to report to the general manager. The applicant should be skillful in organization work, shorthand and data processing, good at computer and fluent in English. Besides, the applicants should have at least two-year working experience and can work well with different colleagues. The company will offer excellent opportunities for personal development, a wide range of benefits and good career development opportunities.
The salary will be in accord with qualifications, beginning at a minimum of $2, 500 per month. The opportunity for this post will be equal for both women and men. Interviews will be held on Monday to Friday, from June 14th to 18th. Resumes together with a photo are requested to mail to:
Human resource department
Tianhe Automobile Company
PO Box 650
Windsor, Ontario M60358 [br] When will the interviews be held?
From______of June.
选项
答案
14th to 18th
解析
根据文中第二段第三句话可得出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3643301.html
相关试题推荐
Vancouveris______.[br]Whichofthefollowingcouldprobablybethetitleoft
Vancouveris______.[br]WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepas
Weshouldbe(consider)______ofthecomfortofoldpeople.consideratebe是系动词,后面要
Ifyourequirefundingfortuitioncosts,yourapplicationshouldbeintheStud
ThefollowingisalistofWTOspecialcolumns.Afterreadingit,youarerequir
ThefollowingisalistofWTOspecialcolumns.Afterreadingit,youarerequir
ThefollowingisalistofWTOspecialcolumns.Afterreadingit,youarerequir
Inmanypartsoftheworldthereisadebateaboutwhetherchildrenshouldu
Actingissuchanover-crowdedprofessionthattheonlyadvicethatshouldb
Actingissuchanover-crowdedprofessionthattheonlyadvicethatshouldb
随机试题
YouknowmynameisLiLei.Lookattheblackcar.It’smyfather’scar.Myfath
Readthistexttakenfromanarticleaboutadvertising.Choosethebestsentence
【B1】[br]【B9】A、dishesB、foodsC、coursesD、mealsD第二段第一句话的含义是“英格兰人通常一天吃三顿饭”。[A]d
结合上下文,说说下列语句的修辞手法和表达效果。 1.辽阔的海洋,昔日是生命的摇
三相功率不守恒的是()A.有功功率 B.无功功率 C.视在功率 D
员工绩效考核的流程不包括()。A:进行技术准备 B:收集有关考核资料 C:绩
假设某总体服从正态分布N(12,4),现从中随机抽取一容量为5的样本X1,X2
将(11010010.01010100)2表示成十六进制数是: A.(D2
在金融行业,WTO的一般性原则包括()。 A.自由竞争原则B.最惠国待遇原
某进出口公司2021年5月进口摩托车,成交价共计27万元,该公司另支付入关前的运
最新回复
(
0
)